Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Kvinders interesser » Bellas brudekjole fra Twilight er nu kommet til Danmark

Bellas brudekjole fra Twilight er nu kommet til Danmark

En replika af Bellas brudekjole, da hun sagde ja til Edward Cullen i Twilight Breaking Dawn, er nu kommet til Danmark. Det er designeren Alfred Angelo, som også står bag kollektionen Disney?s Fairy Tale Weddings, hvor styles som Cinderella, Sleeping Beauty og Ariel indgår, der har skabt kjolen, og allerede nu er flere danske brude på venteliste til når kjolen endelig lander hos Brudesalonen Kennedys.

I disse dage eskalerer manien omkring Twilight-sagaen og biograferne er fyldte med bankende pigehjerter, der drømmer om Robert Pattinson og ikke mindst om at få samme fantastiske bryllup som Edward og Bella. Men intet bryllup uden den perfekte kjole ? og det er den verdenskendte designer Carolina Herrera fuldstændig enig i. Herrera har med input fra forfatter og instruktør af Twilight-filmene kreeret den mest romantiske, elegante og feminine brudekjole eksklusivt til hovedrolleindehaveren Bella ? og de magiske ord er ?Vintage is back!?.

Brudekjolen er inspireret af 20?erne og oser af romantik med de lange, slanke ærmer, der fuldendes i elegante Chantilly-blonder og hele 17 knapper på hvert ærme. Og knappe-orgiet fortsætter, for kjolens ryg er beklædt med intet mindre end 152 knapper, der går over i den gudeskønne kniplingsryg. Det lækre crepe satin, som kjolen er lavet af, fuldendes med de skønne franske Chantilly-blonder, som gør kjolen til et perfekt symbol på kærlighed og romantik. Men perfektion skaber ikke sig selv, derfor har Herrera også haft hele fire skræddere til at hjælpe sig i det halve år som det tog at skabe kjolen. Derfor ligger kjolen også til den nette sum af 35.000 dollars, hvilket svarer til omkring 200.000 kroner.

Selvom man ikke kan sætte pris på kærlighed, kan det godt tænkes, at dette beløb alligevel vil springe ethvert brudepars budget. Derfor har brudedesigneren Alfred Angelo skabt en tro replika af kjolen til den mere overkommelige pris af 8.000 kroner. Det er derfor også med stor glæde i stemmen, at indehaveren af brudesalonen Kennedys, Signe Marie Jeppesen, udtaler, at kjolen nu fås i forretningen: ?Vi er utrolig stolte af endelig at kunne præsentere kjolen. Vi glæder os altid, når vi har bestilt en ny kjole, men der ligger helt sikkert en Twilight-fan gemt i mig, så jeg har næsten ikke kunnet vente med at få denne fantastiske kjole hjem,? og Signe Marie fortsætter med et stort smil: ?Jeg kan afsløre, at den er mindst lige så smuk og vidunderlig i virkeligheden som i filmen, så uanset om man Twilight-fan eller ej, så er kjolen så fantastisk, at den bare skal ses?.
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRERMEST BESØGTE FRISØRERMINDST BESØGTE FRISØRERTILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy