Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Kvinders interesser » Kvindenetværk i Svendborg

Kvindenetværk i Svendborg

Netværk med sjove oplevelser og gode hyggestunder for voksne kvinder.

For godt et år siden blev der etableret et lokalt forankret kvindenetværk i Svendborg Kommune, og det er kommet rigtig godt fra start.
Her mødes kvinderne til skønne, månedlige caféaftener, hyggelige ostetapas-arrangementer, gåture, dellehopsa, koncerter, kreative udfoldelser og meget mere.
Kvinderne fra Svendborg og omkringliggende byer grupperer sig fortrinsvis i aldrene 40?erne, 50?erne og 60?ern. Men der er også gode muligheder for de, der er yngre til at få deres ønsker tilgodeset, da der til enhver tid kan oprettes nye undernetværk.
Den praktiske koordination foregår via hjemmesiden www.vi-kvinder.dk. Her skrives der sammen i netværk og med hinanden fra vore profiler, aktiviteterne slås op som events, og det er også her, man tilmelder sig disse.
Det fantastiske ved netværket er, at er ens interesse ikke lige repræsenteret i forvejen, så kan man selv etablere den. Netværket er nemlig 100 procent selvstyrende ? alle aktiviteter skabes og administreres af medlemmerne selv.

Hjemmesiden er blot et redskab; i netværket handler det om at mødes i det virkelige liv! Der er altid fokus på oplevelser, indhold, fællesskab og det at være!
Netværket henvender sig til alle kvinder, der er nysgerrige på livet og dets mangfoldighed, kvinder, der gerne vil lære flere at kende, være mere aktive, mødes til hyggeligt samvær og dele deres interesser og oplevelser med andre.

Hvis man har lyst til at høre mere, kan man møde os til:
Infomøde om netværket i Svendborg torsdag den 11. oktober kl. 19-21
på Svendborg Bibliotek, Svinget 1, 5700 Svendborg
Tilmelding/spørgsmål til anette@vi-kvinder.dk /tlf. 40 46 19 50

Her fortælles om netværket i Svendborg, om hvordan hjemmesiden www.vi-kvinder.dk fungerer, hvilke muligheder netværket rummer, hvilket godt udbytte der kan opnås ved at være med i netværket osv.

PS: I er også meget velkomne til at kontakte Kristina Hansen. Hun er tovholder på et af de lokale undernetværk. Hun træffes på telefonnr.: 2621 8995 eller på mail: jadetteermig@hotmail.com

 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRERMEST BESØGTE FRISØRERMINDST BESØGTE FRISØRERTILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy