Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed
Mode & Skønhed

Design dit eget hundehalsbåndssmykke fra VOSS BY VOSS

2 søstre har netop startet deres egen virksomhed VOSS BY VOSS, som laver individuelle hundehalsbånd sammensat med Signatur Charms og Fairytale Drops efter hundeejerens eget valg. Ideen til deres virksomhed opstod, da Stine fik Tulle (en dejlig sort mini schnauzer). Hvor hun opdagede, at der, i et..

Hos LR kan en ørkenlilje fejre sit 10 års jubilæum!

De sidste 10 år har LR med stor succes markedsført Alo Vera´s fantastiske egenskaber. Der er fødselsdagsstemming hos LR Health and Beauty Systems: Virksomheden har i de sidste 10 år med stor succes markedsført et bredt sortiment af Aloe Vera produkter af højeste kvalitet. Allerede Christoph..

BACK TO BASICS - en hyldest til 1920 ernes håndværks æra

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN?s campagne for efteråret 2012,er Back to Basics og dermed optakt til virksomhedens 50 års jubilæum i 2013. Charlotte og Ole Lynggaards smykker er en hyldest til det klassiske juveler håndværk, med respekt for detaljen, materialevalg og originalt design. Inspirationen..

Nyt inspirationsmagasin ? sådan skal dit klædeskab se ud

Den populære butikskæde SOLO Concept har netop lanceret et nyt katalog, der hylder de nye trends og designs som vil præge efterårets mode. Det har SOLO gjort før, men som noget nyt udkommer kataloget nu også med redaktionelt indhold. SOLO har tidligere udgivet online kataloger, hvori www.solo.dk..

Modeblogprisen 2012 er skudt i gang med et stærkt felt af nominerede

Optakten til den danske modeblogpris 2012 er nu i gang med et stærkt felt af danske og internationale modebloggere blandt de nominerede Den danske modeblogpris som blev afholdt for første gang sidste år er netop skudt i gang for 2012. Prisen præsenteres i år af miinto.dk, Eurowoman, MTV og..

Modeuge-tema på PetitPodium.dk

September måned på www.petitpodium.dk står i Modeugens tegn. En ny sæson står for døren, hvilket for mange betyder en ny garderobe og derfor er denne måned dedikeret til ?Modeuge? i alle dens afskygninger. Hvad kan man egentlig bruge Modeugerne til? Og er de andet og mere end blot kindkysseri og..

Oplev levende Hornsleth kunst i bymiljøet

Club Satisfaction afholder i samarbejde med billedkunstneren Kristian Hornsleth en fusion af kunst og house musik på en af Københavns mest hotte natklubber, K3. Den 21. september er der mulighed for at få en unik oplevelse i det københavnske natteliv: Modeller body painted i Hornsleth kunst tilsat..

Sorel & the City efteråret 2012

Sorel's efterår 2012 kollektion, indeholder dristige nye designs og ikoniske stilarter med et twist. Sorel der er kendt for sine kvalitetsstøvler, lancerer dette efterår en kollektion, inspireret af Sorel?s oprindelse. Kollektionen indeholder nye og spændende designs, men fastholder traditionen for..

Naturlige superkræfter og nytænkende teknologier i tøj og sko

Columbia Sportswear har i efterårets kollektion 2012, ladet sig inspirerer af kroppens naturlige superkræfter. Kombineret med Columbias banebrydende teknologier, venter der forbrugerne den varmeste, tørreste og mest effektive kollektion til dato. Naturen ved bedst! I Columbia..

Puma Danmark præsenterer: PUMA CREATIVE FACTORY

Sneakers skal ikke bare være behagelige, hippe og i høj kvalitet. De skal også afspejle vores personlighed og særlige udtryk. Den vision realiserer Puma nu i Danmark med PUMA CREATIVE FACTORY. Her kan du designe dine helt personlige og unikke sneakers helt fra bunden. Der er ingen grænser - du..

Skræmmehistorien om Triclosan i kosmetiske produkter er ikke sand

I dag er det blevet fremstillet i flere medier at stoffet Triclosan, som anvendes i nogle kosmetiske produkter, kan nedsætte musklernes funktion og kan have sundhedsskadende virkninger. Brancheforeningen for kosmetikproducenterne, SPT, afviser disse påstande. Hanna Løyche adm. direktør for..

Nye produkter til fødderne til efterår

Efteråret er på vej og sammen med det kommer de lukkede sko. Mange fødder har godt af lidt ekstra pleje i den forbindelse. Det kan være alt fra en god fugtighedsgele, over en god fodfil til en ny negleklipper ? men ting, der holder fødderne fugtige og velplejede. Opal London har et stort..

Nye søde læbepomader hitter

Opal London har udviklet en serie af nuttede og anderledes læbepomader, der med garanti vil trække smil på læberne. I serien finder du blandt andet: ? Bjørne, til en vejledende udsalgspris på 19,95 DKK stykket ? Ænder, til en vejledende udsalgspris på 29,95 DKK stykket ? Gaveæsker, til en..

Andemors Wellness er åbnet

Andemors Wellness er åbnet og for første gang klar til Formland i weekenden. Andemors Wellness er en del af Andemors Verden ? et brandhouse, der sælger produkter inden for vand og wellness til detailmarkedet i Norden. Hvor de to universer, der allerede er åbnet, har fokus på badeænder og børns leg..

Efterårets hotte frisurer

Vil du være med helt fremme på hårfronten, kan du lade dig inspirere af Schwarzkopf Professional ́s bud på efterårets hårmode. Direkte hentet fra catwalks i Paris, New York, Milano og London præsenterer Schwarzkopf Professional efterårets fire stilretninger. Trend no. 1 - Excentrisk..

Det våde sommervejr tvinger detailhandlen til tidligt udsalg

Ikke nok med at den finansielle krise har været hård for de danske tøj og skobutikker, frygter man nu også landet over, at brænde inde med store mængder af sommersko og -tøj der ikke kan sælges på grund, af den våde og kolde sommer Danmark oplever for tiden. Hvor man på denne tid af året normalt..

Revolutionerende sko et hit hos outdoor-folket

I 2011 introducerede Columbia Sportswear en revolutionerende kollektion, af ekstreme outdoor-sko med den nye membranteknologi OutDry. OutDry var fra starten spået til at blive den største nyhed siden Goretex, og salget af Columbias OutDry kollektioner gået over al forventning. ?Columbias OutDry..

Ny tattoo removal klinik i Århus

Danmarks største aktør indenfor tattoo removal, den 3 år gamle virksomhed Undo-it-dk udvider igen. Denne gang er det Århus, kæden har valgt at satse på, og det sker med åbning den 1. august 2012. Det er kun knap 6 måneder siden Undo-it.dk åbnede sin 2. filial i Hovedstaden, som har fået en..

The Jamaica Olympic Association and Puma Unveil Olympic apparel for London 2012, designed by Cedella Marley

Usain Bolt and Cedella Marley Showcase the Jamaica Track & Field Olympic Wear The Jamaica Olympic Association and PUMA today launched the Jamaican Team uniforms for the London 2012 Olympic Games?, including podium and ceremony wear with the help of Jamaican Track Athlete and World?s Fastest man..

Slidstærk high-fashion sandal til enhver garderobe

Når inspirationen er en ikonisk støvle, kan det kun gå godt! Sorel har lavet en sommerfortolkning, af deres berømte 1964 Pac boot. Resultatet er en high-fashion sandal, der passer til enhver garderobe. Sorel ? Summer Boot er en lækker gladiator sandal med t-rem, der med sine..

Powerdrain - skoen der kun skal tilsættes vand

Sidste år spillede Columbia Sportswear med sine kreative muskler, da de introducerede Drainmaker skoen. Den unikke og farverige vandsko, vandt hurtigt tilhængere blandt sejlere, fiskere og friluftsfolk. Nu er efterfølgeren Powerdrain på det danske marked. Den opdaterede udgave af det oprindelige..

Mega-outlet på jyllandsturné når til Aarhus i weekenden

Det omrejsende mode-outlet Trademark Fashion Outlet lander for første gang i Aarhus i weekenden 19.-20. maj i NRGi Park & Arena som led i arrangøren Expo-Groups jyllandsturné, og det sker med store succeser i baggagen fra så sent som i sidste uge: Trademark Fashion Outlet har nemlig nydt enorm stor..

Gode sko sikrer fødderne

Kombinationen af smart fodtøj, der samtidig er praktisk og støtter børns fødder kan være en udfordring at finde. Det forkerte fodtøj til børn, kan betyde skade på såvel fødder som led. En undersøgelse udført af Lektor Dorte Frellsen viser, at op imod 90% har begyndende fodskader på grund af forkert..

Derma lancerer økologisk hudpleje til både mor og barn

Dermas lyserøde hudplejeserie til kvinder er blevet grøn. I hvert fald indeni. Det samme gælder Dermas babyserie. Begge serier bærer nu ? ud over Svanemærket og Astma-Allergi Danmarks mærke ? også den økologiske Ecocert-certificering og er udviklet med størst mulig omtanke for både sundhed og for..

Olie til håret - et absolut must have

Hårolier hitter stort for tiden og er kommet for at blive! Baseret på oliens unikke evne til at give glans og blødhed lancerer Schwarzkopf Professional nu BC Oil Miracle Care - en komplet nærende hårplejeserie med olie, der er designet til at give ultimativ glans i håret uden at tynge. Først kom..

Puma social laver mobil-app med after hours-arketyper

SportLifestyle-virksomheden skaber mobile spillekort, der udpeger After-Hours-Athletes unikke roller og danner et globalt team af Social PUMA-spillere. BOSTON, MA, (April 2012) ? PUMA har annonceret en mobil udvidelse af mærkets populære globale in-market-program og kortfilm i anledning af..

Sorel opdaterer den klassiske herresko

Tiden er over os, hvor vi skifter de store vinterstøvler ud, med fodtøj til varmere vejr, og du behøver ikke lede længere, end til Sorel?s største sommerkollektion nogensinde. Med fokus på begyndelsen af 1900-tallet, har Sorel skabt en kollektion der er kreeret til alle dine sommeraktiviteter, fra..

Kortholder skabt til aktive unge

De fleste teenagere har en aktiv hverdag, hvor der er meget at holde styr på. Ud over skole og fritidsaktiviteter, skal dagens teenagere også holde styr på betalingskort, sygesikringsbeviser, rejsekort m.m. Exentri har skabt en unik kortholder, der hjælper den aktive teenager med at holde styr på..

Samarbejde om software sætter turbo på dansk mode

Teko og det århusianske firma Sketz indleder innovativt samarbejde, som skal ruste både modebranchen og studerende til at klare sig bedre i den hårde kamp om kunderne. Modebranchen er en flygtig størrelse. Det, der var det hotteste i sidste måned, er irrelevant i morgen, og derfor er tøjbutikkerne..

Lækker og luftig lædersandal fra Sorel med laserskårede detaljer

Sorel har taget et kæmpespring i denne sommerkollektion, med sin Lake Boot sandal, der er inspireret af vintersøsteren Tivoli. Sorel har hentet inspiration, fra en af sine mest populære vinterstøvler Tivoli, og skabt en helt igennem unik sommersandal. Denne smarte sandal skiller..

Ny accessories-webshop satser på gode råd

Hvilken slags ørering klæder netop min ansigtsform, hvornår bør jeg vælge en kort eller en lang halskæde, og skal jeg gå efter et ensfarvet eller mønstret tørklæde? Disse spørgsmål og mange flere forsøger den nystartede webshop Smikka at hjælpe kunderne med at blive klogere på, inden de træffer..

Puma introducerer laid back letvægts livsstilssko

Usain Bolt er lige så kendt for sin cool stil, som han er for at være verdens hurtigste mand. Den nye Bolt Lite sneaker er inspireret af manden selv ? og med et afslappet design og klassisk silhuet, sørger PUMA for at du får seriøs ?style cred?. PUMA vil gerne præsentere den nye PUMA Bolt Lite..

Forårsfriske, forførende frisurer

Hvad er hot og hvad er not? Savner du input til forårsfritsen? Modeugerne rundt omkring i den store verden er veloverståede og med inspiration fra catwalks er Schwarzkopf Professional nu klar med deres bud på forårets mest trendy frisurer. Nedenfor præsenteres verdenskendte Essential Looks, en..

Vandtæt jakke med indbygget ventilation og fugtfjerner

Vandtæt, åndbar og fugtfri på en og samme tid, lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre har Columbia Sportswear løst dette problem, med teknologierne, Omni-Dry? og Omni-Wick? EVAP, der ud over sine vandtætte egenskaber, tilbyder beklædningsindustriens højeste niveau, af..

Poo-Pourri - når du skal mere end tisse!

Poo-Pourri er en banebrydende 100% naturlig lugtfjerner, der løser et pinligt problem ? når du skal mere end tisse?. Med den prisvindende Poo-Pourri efterlader du altid toilettet rent og duftende ?uden at det går ud over miljøet. Poo-Pourri er baseret på æteriske olier, hvorfor det er fuldt ud..

Strisser på Fanø leverer smykker til de kendte

Fraskilt Politimand med to børn startede i 2011 smykkefirmaet Moyo op som en sidebeskæftigelse. Nu bærer navne som Kato, Sveinur og Said Chayested armbånd lavet af Henrik Rosenberg. Det er en lidt anderledes historie, som begynder med at politimanden Henrik Rosenberg leger med tanken om at lave..

Nordisk velvære

100 % Tryghed 100 % Tilfredshed 100 % Ærlighed BODYNORDIC er dansk udviklet hud- og kropspleje produkter til dig. Hvem plejer den moderne kvinde, når hun har travlt med at pleje sine børn, sin familie og sin karriere? BODYNORDIC er et nyt skønhedsunivers, der går sine egne veje for at gøre plads..

PUMA vil leve livet om aftenen

SportLifestyle-virksomheden bestiller kortfilm for at rette fokus på PUMA Social's koncept: Livet bør være fuld af leg og nydes Herzogenaurach, Tyskland ? (16. marts 2012) ? PUMA® Social, som er kendt for at støtte After-Hours-Athletes, der lever livet i de sene aftentimer rundt omkring i verden,..

Sved dig kølig

Columbia Sportswear's forårskollektion præsenterer endnu en banebrydende teknologi. Omni-Freeze® Ice teknologien holder dig kølig når du er allermest aktiv. Columbia Sportswears nye teknologi Omni-Freeze® Ice, fra dette års forårskollektion, giver kroppens egne funktion, et spark..

Lækker Sorel støvle til en regnfyldt forårsdag

Hvad tager man på når det er for varmt til de store vinter støvler, og for vådt eller koldt til sommersandalerne? Sorel har løst problemet i deres letvægtsstøvler Tivoli Rain, der fås i adskillige pangfarver. Dette er den smarte forårsstøvle, der med sine vandtætte egenskaber, holder dine fødder..

Journalister inviteres til arrangement om fedtsugning, hudopstramning og brystforstørrelse den 12. marts ? med demobehandlinger live på scenen

Danmarks største privathospital, Aleris-Hamlet, afholder mandag den 12. marts et inspirationsarrangement, der markerer indvielsen af nyt center for kosmetiske operationer i den tidligere tv-by i Søborg. På arrangementet, der er åbent for offentligheden, vil man kunne høre nærmere om de..

Henny and My ? ny webshop med unikke accessories

Den 8. marts 2012 åbner Marianne Kruse webshoppen Henny and My, som vil tilbyde designer accessories af allerhøjeste kvalitet til det skandinaviske modepublikum. HENNY AND MY. Marianne Kruse, blandt venner kendt som My, arvede sin interesse for æstetik fra sin mor Henny, som delte et liv præget af..

Forbrugerrådet tager fejl

Forbrugerrådet tager fejl: Leder af EU?s arbejdsgruppe for vurdering af hormonforstyrrende stoffer undsiger Forbrugerrådets skræmme kampagne mod ?hormonkemi? Professor Emeritus Tore Sanner, næstformand i EU?s Videnskabelige komité for forbruger sikkerhed og leder af arbejdsgruppen for vurdering af..

Forbrugerne kan trygt anvende kosmetiske produkte

Forbrugerrådet opfordrer til, at forbrugerne bør undgå visse kosmetiske produkter, der skulle indeholde hormonforstyrrende ingredienser. Kosmetiske produkter er sikre at anvende og oplysningerne er ikke korrekte og vildleder og skræmmer forbrugerne unødigt. Branchen støtter Miljøminister Ida..

Puma indleder partnerskab med reggaechick og modedesigner Cedella Marley

Puma indleder partnerskab med reggae royalty-ejer og modedesigner Cedella Marley om fremstillingen af OL-tøj til det jamaicanske Track & Field-hold i 2012. Nu skal der være gang i den med Sportlifestyle-mærket, idet reggae-legenden Bob Marleys datter låner sit designertalent til PUMA?s olympiske..

Nyt koncept muliggør hurtigere og billigere tandregulering

Aleris-Hamlet Hospitaler introducerer det revolutionerende koncept Inman Aligner i Danmark, som muliggør nemmere, billigere og langt hurtigere tandregulering end med de traditionelle ?togskinner?. -- Med tiden vil fortænderne have en tendens til at flytte sig, så de bliver skæve. Nogle mennesker..

Piloterne gjorde Ray-Ban-brillerne kendte

De amerikanske piloter og den amerikanske filmindustri har gjort Ray-Ban til markedets suverænt bedst kendte brillebrand. Nyt Syn har valgt Ray-Ban på grund af kvaliteten og det brede produktprogram. De fleste husker filmstjernerne og deres solbriller: Tom Cruise i "Top Gun", Audrey Hepburn i..

Fra Grønland til urbansmart modedille

Erfarne grønlandsfarer såvel som modebevidste danske storbykvinder foretrækker støvler fra Sorel. Vinterstøvlerne der i en årrække har været et fast punkt på grønlandseventyrenes pakkeliste, har de senere år også udviklet sig til en sand storbydille. Sorel støvler har været en del af..

Advokater fejrer modeugen

Det hele behøver ikke at være så gråt og kedeligt. Det synes at være mottoet i advokatfirmaet Stokholm & Lindegaard, der i anledning af modeugen har foræret sin hjemmeside væk til sine kunder i modebranchen. Væk er de traditionelle forsidebilleder. Ind..

Fra Plastikflasker til Modetøj - Det Nyeste Indenfor Bæredygtigt Tøj fra Jackpot

9 ½ genbrugte plastikflasker = 1 kjole. Det er fremtiden, når det kommer til bæredygtigt tøj fra det danske mode brand, Jackpot. Materialegenanvendelse er i øjeblikket den mest miljøvenlige form for produktion på markedet. Så det er virkeligt et naturligt skridt for Jackpot?s designere at også..


 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRERMEST BESØGTE FRISØRERMINDST BESØGTE FRISØRERTILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy