Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Gode sko sikrer fødderne

Gode sko sikrer fødderne

Kombinationen af smart fodtøj, der samtidig er praktisk og støtter børns fødder kan være en udfordring at finde. Det forkerte fodtøj til børn, kan betyde skade på såvel fødder som led. En undersøgelse udført af Lektor Dorte Frellsen viser, at op imod 90% har begyndende fodskader på grund af forkert fodtøj. Dorte Frellsen har i undersøgelsen fulgt 60 børns udvikling af deres fødder igennem 5 år ? undersøgelsen viser, at det forkerte fodtøj har sat sit tydelige præg på udviklingen af børnenes fødder.

En anden undersøgelse udført af dr. med. Finn Bøjsen-Møller viser, at 22% af de undersøgte voksne kvinder har så store fodproblemer, at det generer dem både på arbejdet og i fritiden. I forbindelse med undersøgelsen udtalte dr. med. Finn Bøjsen-Møller til Politiken: ?Det er meget markante tal, og den eneste forklaring er, at disse mennesker i de fleste tilfælde har gået i forkert fodtøj.?

En lang række børn har fra fødslen skavanker eller problemer som bløde led, skæv fodstilling, overbevægelige eller hypermobile led. Det kan ofte skyldes, at de er født for tidligt eller er arveligt disponeret. I de fleste tilfælde vil forældrene søge råd i de almindelig skobutikker. Her har man desværre ikke fokus på lige netop deres behov, og derfor opnår mange forældre at gå derfra med de forkerte sko til deres børn - smarte fodformede sko, som desværre ikke giver den rigtige støtte. De forkerte sko kan give børnene mange problemer. Det kan betyde, at børnene er længere tid om at begynde at gå, at de undgår at bevæge sig for meget, at de får smerter i benene, og i sidste ende kan forkert fodtøj give rygproblemer.

Ved ovennævnte problemer er sko med ekstra støtte af afgørende betydning for børnene. Sko med ekstra støtte kan hjælpe børnene til at få mere stabilitet og tryghed, så de får mod på at gå tidligere, end de ellers ville. Skoene er samtidig med til at forhindre fødder og led i at komme ud i de forkerte stillinger, og på den måde afhjælpes den skæve gang. Denne funktion er vigtig for børn med hypermobile eller svage led, så foden beskyttes, og der ikke opstår skader.

Godesko.dk forhandler forskellige udvalgte skomærker, så vi dækker både sandaler (til inde- og udebrug), sko og vinterstøvler helt fra str. 17 til str. 40. Samtidig har vi stor erfaring i, hvad der fungerer i praksis for børnene ? samt produktkendskabet, der gør det muligt at matche den helt rette skotype til barnet.

Der er 100% fokus på sko med ekstra støtte og Godesko.dk er løbende i dialog med flere fodterapeuter, ortopæder samt fysioterapeuter, som anbefaler deres klienter at henvende sig til os, når børnene har brug for fodtøj med ekstra god støtte.

Og hvis der er tvivl om størrelse, kan den smarte ?størrelsesguide? benyttes. Her måles foden og ved bestilling oplyses fodmålet og Godesko.dk sørger for barnet får den helt rigtige størrelse. Der tilbydes også 14 dages fuld returret, hvis skoen ikke skulle passe alligevel. Yderligere er der mulighed for at se og afprøve skoene i Godesko.dk's showroom.

Kilder:
FfF - FORENINGEN FOR FODSUNDHED
Politiken
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy