Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Kvinders interesser
Kvinders interesser

Kvindenetværk i Svendborg

Netværk med sjove oplevelser og gode hyggestunder for voksne kvinder. For godt et år siden blev der etableret et lokalt forankret kvindenetværk i Svendborg Kommune, og det er kommet rigtig godt fra start. Her mødes kvinderne til skønne, månedlige caféaftener, hyggelige ostetapas-arrangementer,..

Graviditetstema på PetitPodium.dk

En ny måned betyder nyt tema på www.petitpodium.dk. Denne gang er temaet også kendetegnet ved ?Nyt? på en anden måde ? det er nemlig starten på noget nyt og spirende: Nye tanker, nye følelser, en ny krop og afslutningsvist et nyt medlem af familien. August måneds tema er nemlig Graviditet og alle..

Netværk er GULD værd

Er du kvinde, ung eller måske blevet lidt grå i toppen? Er du med på sjov og hyggeligt, socialt samvær med andre kvinder? Savner du muligheden for aktiviteter sammen med andre ligesindede i skøn natur, på hjemmebasis, på udflugter, omkring personlig udvikling, dine kreative interesser etc.? Og har..

Bryllup på Southfork Ranch i bedste Dallas-stil

Højsæsonen for bryllupper er i fuld gang, og hvor de fleste brudepar stadig holder de traditionelle af slagsen, dukker der flere og flere alternativer frem. Hvad de færreste herhjemme ved, er, at det kan lade sig gøre at blive gift og holde sit bryllup på Southfork Ranch, hvor JR, Bobby og Sue..

Verdens hurtigst voksende kvindesport indtager København, Roller Derby DGI-byen 10.Juni!

Copenhagen Roller Derby spiller deres første Doubleheader til DOUBLE TROUBLE Rolling Heartbreakers vs. Glasgow Kick Ass Cuties vs. Cork City Firebirds Vil I være med, når den første doubleheader i Danmark løber af staben den 10. Juni? Det er Kick Ass Cuties? første hjemmekamp og vi lover, at..

Få den bedste træning for gravide

Med fysioterapeut Lotte Paarups 2 nye træningsprogrammer til gravide, har de danske gravide kvinder fået muligheden for at træne derhjemme under graviditeten ? skånsomt, effektivt og naturligvis specielt tilpasset den gravide kvindes krop. <a href="https://vimeo.com/album/1933474"..

Kvindenetværk i Assens

Måske har du lyst til nyt, måske har du behov for at blive mødt lige der i livet, hvor du er nu, måske er du tilflytter, måske mangler du nogen at gå i biografen eller til koncert med, måske en litteratur- eller rejseklub? På Vi-kvinder.dk er der nu også et veninde-netværk i Assens. Vi-kvinder.dk..

Sig farvel til de små urin-lækager - og genvind kontrollen over din bækkenbund.

Inkontinens hos kvinder er lige så almindeligt som pollenallergi, alligevel er det et stort tabu ikke at kunne 'holde på vandet' - og det er faktisk de færreste, der taler med selv den bedste veninde om problemet. Mange kvinder oplever, at de efter graviditet og fødsel, hvor der har været hårdt..

MOOR ? yndefuld, rå og ren keramikserie fra Park Design

I 185 år har talentfulde designere og kunsthåndværkere været tilknyttet Holmegaard Glasværk i Fensmark. I dag er det gamle glasværk opblomstret som oplevelsescentret Holmegaard Park. Her er historien og de stolte fagtraditioner stadig i centrum. Autenticitet og det gode håndværk er naturligvis også..

Der er en gruppe i samfundet, som ikke eksisterer, kvinder over 50

Med alderen er vi blevet usynlige. Det gælder både i medier, på arbejdspladser og i diverse dameblade, hvor modeller og omtaler af medsøstre aldrig kommer forbi de 55 år. Men vi er her jo og vil gerne forbeholde os retten til at se godt ud. Vi gør det indeni, men alderen tærer jo som bekendt..

L'Oréal-UNESCO Priserne uddeles for 14. gang

Paris, 29. marts 2012 ? L?Oréal-UNESCO For Women in Science priserne uddeltes i dag for 14. gang til fem kvindelige forskere fra hver sin verdensdel. Et netværk af næsten 1000 forskere foreslår hvert år en lang række kvinder til priserne. Blandt dem vælges de fem vindere af et uafhængigt..

Tyg en graviditetstest

Nu behøver kvinder ikke længere at tage besværlige graviditetstest med på toilettet. Tyg i stedet en test og få svaret på bare 30 sekunder. Produktet der gør det muligt er tyggegummiet GraviGum. Det er Billige-Teste.dk, der i samarbejde med medico virksomheden BPL Diagnostics, står bag den..

Danmarks første blog-platform om børn, mor & mode

D. 1. april 2012 åbner en ny blog-platform for den modebevidste kvinde i en småbørnsfamilie. Byd velkommen til Petitpodium.dk - Follow the white rabbit, siger man, når man går efter sine drømme. Det har vi gjort - og det er også, hvad du skal gøre d. 1. april! I både Sverige, England og USA har..

Lille dansk smykkefirma på det internationale marked

Aura of Copenhagen sælger nu ikke bare sine unikke luksus-smykker i to butikker i København, men har også åbnet butik i Bangkoks største shoppingcenter og er på vej ind i Kina, hvor indehaveren netop har etableret et datterselskab i Shanghai. Midt i krisetiden er der gang i salget af Aura of..

Zonta Kvindepris til årets leder 2011

Zonta København I overrækker den 6. marts til en Kvindepris til den dynamiske københavnske skoleleder Lise Weber Egholm. Prisen går til oprettelse af en "pigeklub" på Rådmandsgades Skole, som Lise Weber Egholm har ledet i 17 år. Lise Weber Egholm kan noget af det, der efterspørges: få elever og..

Kvinder - nu er den her! Vildt effektiv online guide til en vellykket skilsmisse

Skilsmisser er en økonomisk og følelsesmæssigt rodet og hård affære, svær at overskue især for kvinder. Det vil Heidi Hamann, økonomisk rådgiver, ændre på med hjemmesiden skilsmisseogøkonomi.dk, hvor hun tilbyder et ONLINE..

Skuddag ? fredag må kvinderne fri

Synes du, at du ventet længe nok på, at manden derhjemme falder på knæ, så er det nu, du skal tage affære. Fredag den 24. februar 2012 er skuddag, hvor traditionen giver kvinderne lov til at fri. Den ældgamle tradition, der giver kvinderne lov til at fri på skuddag, går helt tilbage til..

Bellas brudekjole fra Twilight er nu kommet til Danmark

En replika af Bellas brudekjole, da hun sagde ja til Edward Cullen i Twilight Breaking Dawn, er nu kommet til Danmark. Det er designeren Alfred Angelo, som også står bag kollektionen Disney?s Fairy Tale Weddings, hvor styles som Cinderella, Sleeping Beauty og Ariel indgår, der har skabt kjolen, og..

Netværket vi-kvinder.dk har indledt et samarbejde med Nivaagaards Malerisamling

Vi-kvinder.dk?s mange aktiviteter har sat positive spor. En fredag eftermiddag ringede mobilen hos netværket vi-kvinder.dk?s områdeguide i Nordsjælland. Opkaldet kom fra direktøren for Nivaagaards Malerisamling. Han havde bemærket, at netværket vi-kvinder.dk havde et højt og spændende..

Flere veninder og netværk i Odense

Måske har du lyst til nyt, måske har du behov for at blive mødt lige der i livet, hvor du er nu, måske er du tilflytter, måske mangler du nogen at gå i biografen eller til koncert med, mødes på café med, måske en litteratur- eller rejseklub? På Vi-kvinder.dk er der i Odense mange spændende..

Nyt banebrydende koncept indenfor personlig udvikling!

Konceptet er udviklet specielt til Kvinder, der ønsker at bryde ud af Pleaser-Rollen og opnå større selvrespekt og en følelse af frihed til at være den, hun er. Altså udleve essensen af sig selv -Kernen af sig selv. Konceptet hedder KERNESTYRKE og er udviklet af ACSTH Certificeret Coach,..

Brudekjolen 2012

Hollywoods store divaer gennem tiderne har nu også sat deres præg på brudekjolerne, og ligesom hos Gucci og de andre store modehuse, ser man også på brudekjolerne 2012 den afslappede Charlestonstil med fjer på nederdelen og perlebesætninger på toppen. Brudekjolemoden ændrer sig med tiden ligesom..

Lille spejl - stor virkning !

Jeg er smuk som jeg er - og: Du er smuk som du er! Og, al vores skønhed kommer indefra. En ny opfindelse: Et spejl med teksten: Jeg er smuk som jeg er, kan være os til gavn til hverdag og fest. Spejlet - og teksten minder os om, at vi ER smukke nok, nu. Hver gang vi ser i eller på spejlet, styrkes..

Udstilling Spirituelle Kilder hos GL-arkitekter MAA & gallerier

D. 7. januar fra kl. 12 skyder GL-arkitekter MAA & gallerier år 2012 i gang med udstillingen ?Spirituelle Kilder?. Udstillingen repræsenterer værker af Malou Sinding som er kunstfotograf og Liss Jørgensen som er kunstmaler. Begge kunstnere søger inspiration i det spirituelle. Malou Sindings..

Skøre og skønne rensdyr har fået unger...

Frank Switzers fantastiske rensdyr i træ blev udsolgt på én eneste weekend i november ? Nu gentager han succesen og holder på utallige opfordringer igen åbent hus på Stadil Gl. Mejeri. Denne gang søndag den 18. december fra klokken 11.00-16.00, hvor han præsenterer en ny kollektion charmerende..

HYPE Enlite - Nu får kvinder deres egen energidrik

Ny kalorievenlig og vitaminrig energidrik målrettet kvinder, gør sit indtog i Danmark. Energidrikke er blevet en fast del af drikkevaresortimentet i alt fra supermarkedet til high end barer, der ofte har drinks mixet med energidrikke. Oftest er energidrikke set markedsført generelt, med et..

Gennemført og eksklusiv økologi og holisme i nye produkter hos Faceness.

Salon Faceness i Helsingør er nu eneforhandler i Nordsjælland af de lækre økologiske produkter fra Patyka. Selvom Sidse Andersen allerede er forhandler af udelukkende økologiske skønhedsprodukter, har det længe været et stort ønske at få de ultimative produkter fra Patyka til skønhedsklinikken. ..

Kvinder køber gadgets som aldrig før

Julen står for døren og under juletræerne kommer der til at være mange hårde pakker, både til og fra kvinder. Kvinder køber nemlig gadgets som aldrig før, og udviklingen peger kun i en retning. Ifølge en stor undersøgelse fra Nielsen kontrollerer kvinder størstedelen af købsbeslutninger, og..

Fremtidens sælgere er kvinder

Vil vi skabe vækst i det danske samfund, bliver et fokus på talentmassen en stor nødvendighed. Kvinder har masser af potentiale til at løfte salget. Det kræver blot lidt opmuntring og kommerciel-selvsikkerhed at klæde dem på til opgaven. Louise Schubert fra firmaet Feminine Sales Power er bestemt..

Kom til en spændende vurderingsaften i Nordsjælland

Vurderingsaftenen har overskriften: Hvad er det værd? Arrangementet er kommet til som et samarbejde mellem det lokale Nordsjællands netværk af vi-kvinder.dk og kulturhuset Bølgen i Ålsgårde. Vi-kvinder.dk har spurgt kunsthandler Susanne Risom, Hornbæk, der har sammensat et panel af..

Flere veninder og netværk i Frederikssund og Omegn?

Er du vild med zumba eller med traveture? Mangler du nogen at gå på cafe med, til kaffehygge og gode samtaler, en shoppe-veninde, en litteratur- eller kort-klub? Er du tilflytter, gift med tid til egne interesser, lige blevet single, eller er du i et nyt parforhold ? og er det med bonusbørn eller..

Masser af bryllupper d. 11/11 2011

Kirkerne og specielt rådhusene får travlt på fredag d. 11/11-11, hvor brudepar står i kø om at få den mest magiske bryllupsdato i året. Men det er ikke kun i Danmark, der er rift om datoen. Spillebyen Las Vegas oplever også et større antal vielser end ellers, og det er ikke for sarte sjæle med hang..

Skøre og skønne rensdyr i træ - årets julehit

I weekenden den 12.-13. november er der Åbent Hus på Stadil Gl. Mejeri fra klokken 10.00-16.00, hvor Frank Switzer præsenterer anderledes og smukke kreationer i træ, blandt andet et fantastisk rensdyr, som har potentiale til at blive årets julehit. Mangler du en sjov gave, en dekoration ved..

Bog om nyudviklet Holistisk Indretnings-psykologi

Glem alt om trends i indretning og farvevalg. Find i stedet dit "personlige farvebehov" og din "indretnings-type" for at få velvære i hjemmet. Du får tips til at indrette med afsæt i bio-psykologi fremfor modetrends. Få redskaber og inspiration til at skabe harmoni til din personlighed. Du kan..

Brudekjoler og gallakjoler til fabelagtige priser hos Kennedys.

Hos brudesalonerne rundt om i landet, strømmer det i øjeblikket ind med nye og skønne brudekjoler fra 2012-kollektionerne. Dette gælder naturligvis også hos Brudesalonen Kennedys i Sabro ved Aarhus, der har travlt med at få alle de nye kjoler dampet og strøget, så de er klar til at komme ud i..

Suzette von Hornbæks Dating Guide - Sådan møder du mand nr. 2 - 12 trin til date-med-succes udkommer (nu i paperback) 27. oktober 2011

Dating Guiden til skønne, modne kvinder som vil i gang med at date (igen) ? Hvad stiller en skøn og moden kvinde op, hvis hun efter mange års parforhold er blevet alene, og gerne vil i gang med at date igen? Svaret er, at de fleste føler sig som Bambi på glatis og faktisk ikke aner, hvad de skal..

Stort show med brudekjoler fra Brudesalonen Kennedys på Sabro Kro d. 20. oktober 2011

Silke og tyl, perler og pailletter, organza, smukt draperet satin og blonder i lange baner. Det er hvad man kan forvente, når Brudesalonen Kennedys endnu en gang slår dørene op til et stort modeshow på Sabro Kro d. 20. oktober 2011. Det er de mange kollektioner af brudekjoler 2012 fra bl.a. Rikke..

Find årsagen til dit livs mysterier eller forklaringen på dit livs udfordringer

Regression betyder tilbagegang eller at gå tilbage i tidligere liv. Denne metode benyttes oftere og oftere som et utroligt brugbart redskab til forståelse og erkendelse af gentagelser af episoder i dette liv, rollemønstre, sygdom. Glæden, genkendelse og forståelse af ?ting? man umiddelbart..

Alder ingen hindring for online kærlighed

En be2 survey om holdningen til alder og dating dokumenterer, at de fleste er åbne over for en potentiel partners alder. Alle aldersgrupper og begge køn mener overvejende, at parforhold kan fungere på trods af selv ret store aldersforskelle: ? 75% så ikke alderen som en hindring for kærlighed..

Økologi og kvalitet er to af hjørnestenene hos Faceness i Helsingør

Økologi er ikke det, vi først tænker på, når der er tale om skønhedssaloner. Det burde det være, siger Sidse Andersen, der på 10. år driver salon Faceness, for økologi tilfører kroppen naturlige de råvarer, den kan tåle. Sidse Andersens smagfulde salon Faceness har til huse i en atmosfærefyldt..

Vinterdynen - overvejer du at finde den frem nu?

Efteråret er i gang, det er blevet koldt og blæsende - og mange oplever, at deres dyne ikke længere er varm nok og overvejer at finde vinterdynen frem fra gemmerne. "Hører man til den gruppe, så bør man samtidig overveje at få vinterdynen - og ens almindelige hovedpude - vasket på 60°C på et..

Sex ? den bedste genvej til lykke

Sex er en af de absolut bedste genveje til et lykkeligere liv. Faktisk er sex den hverdagsaktivitet, der har det største lykkegivende potentiale ifølge en amerikansk undersøgelse. Flere end 90 procent er lykkelige, når de dyrker sex, mens 75 procent føler sig lykkelige, når de dyrker motion, fører..

Kvinder overser sit potentiale og er uprofessionelle selvstændige

Kvinder er ellers så gode til at være noget for andre, afdække og tilfredsstille andres behov. Være sociale og delende i privat sammenhæng. Men forstår de at benytte sig af disse kompetencer til at drive forretning og tjene penge? Nej! "Det er min påstand og desværre også min erfaring som..

Adios til tarvelige totter

Slut med flyvsk hår, færdig med elektrisk hår og farvel til mat og kruset hår! Schwarzkopf Professional byder nu velkommen til smukt, lækkert og glansfuldt hår, hvilket opnås med de nye produkter fra BC Smooth Shine serien. BC Smooth Shine produkterne giver kort sagt håret nyt liv - og hvem kan..

Byd på dit livs fest - Slotsbryllup for 60 personer til salg på Lauritz.com

Skræddersyet bryllupspakke med alt hvad et bryllup indeholder, lige fra slot, invitationer, brudekjole, bryllupskage, ringe, festfyrværkeri og bryllupsrejse til salg lige nu på lauritz.com Drømmer du om at holde bryllup som en rigtig prinsesse, har du nu muligheden for at byde på dit livs fest,..

Ny bog med anderledes vinkel på tabubelagt emne: Udkommer i denne uge

Sådan tackler du hedeture, træthed og hormonelle forandringer og kommer styrket ind i overgangsalderen - ved hjælp af naturlige metoder og uden kunstige hormoner ?Enig. Overgangsalder er nok et af de mest uskønne ord, jeg kan præsentere for dig. Noget af det sidste, du ønsker at forholde dig til..

Tæm dine krøller

Nogle hader dem, mens andre misunder dem. Ja, snakken går her på krøller! Men uanset hvilken kategori du tilhører, kan du nu med BC Curl Bounce fra Schwarzkopf Professional få de flotteste naturkrøller, de mest viltre og brusende filmstjernelokker eller bare det smukkeste, bølgede hår. Krøller..

Nyhed: Feminine Lederskabscirkler over hele landet

Kirsten Stendevad, kvinden bag Gudindeskolen, Simple-living bølgen, success-netværket Cybersisters, Millionøseskolen og andre trendsættende initiativer, lancerer nu Feminine Lederskabscirkler over hele landet: Små lokale netværk, hvor kvinder hjælper hinanden med at skabe en bedre verden for sig..

Feminine Lederskabscirkler over hele landet

Forestil dig at kigge ud over det danske landskab og opdage, at der på mandag aftner synes at tændes cirkler af lys over hele nationen. Forklaringen er ikke, at der er landet ufo´er. Men det, der sker, er tæt på at skabe ligeså meget (r)evolution. For hver anden mandag finder kraftfulde..

Har du som kvinde behov for ny netværks-inspiration?

Måske er du flyttet, måske går dine interesser i nye retninger, måske har du lyst til nyt, måske har du behov for at blive mødt lige der i livet, hvor du er nu? Kom til åbent informations-, inspirations- og netværksmøde den 29. august i Langes Magasin, Østergade 3 C, 3600 Frederikssund. ..


 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRERMEST BESØGTE FRISØRERMINDST BESØGTE FRISØRERTILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy