Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Kvinders interesser » Har du som kvinde behov for ny netværks-inspiration?

Har du som kvinde behov for ny netværks-inspiration?

Måske er du flyttet, måske går dine interesser i nye retninger, måske har du lyst til nyt, måske har du behov for at blive mødt lige der i livet, hvor du er nu?

Kom til åbent informations-, inspirations- og netværksmøde den 29. august i Langes Magasin, Østergade 3 C, 3600 Frederikssund.

Områdeguiden for vi-kvinder.dk i Nordsjælland, Regitze Schmidt, kommer og fortæller om netværket, om hvordan du kan skabe dit eget netværk i vi-kvinder.dk, og om hvordan du får det bedste udbytte af at have et socialt og trygt netværk for voksne kvinder. Ved mødet vil du kunne møde nuværende og kommende vi-kvinder.dk.

Har du først været til et arrangement, netværksmøde eller event i vi-kvinder.dk, tænker du ikke længere tanken om at netværke socialt andre steder end i vi-kvinder.dk.

Tanken falder dig simpelt hen ikke ind!
Du vil ikke undvære den inspiration - fra spændende og inspirerende kvinder - der ligger i disse sammenkomster. Man er så fyldt med energi og er ?høj-i-hatten?, når man tager hjem fra disse møder, vel vidende at man altid i sit lokalområde kan finde herlige voksne kvinder til deling og inspiration af alt mellem himmel og jord.

?I netværket kan man søge efter lige præcis det?, man ønsker, siger Regitze Schmidt, der selv gennem vi-kvinder.dk har knyttet spændende private som forretningskontakter gennem de sidste otte år.
?I vi-kvinder.dk er der en ualmindelig stor rummelighed med højt til loftet og plads til alle, det gør fleksibiliteten stor og motiverer til en dejlig tone og stemning?, siger hun.

Regitze Schmidt fortæller videre, at det er ret usædvanligt med et socialt netværk, der er så farverigt, og hvor man finder man kvinder i alderen fra 21-79 år med så forskellige baggrunde som kunstner, ejendomsmægler, fotograf, journalist, cand.mag. i fransk, operasanger, psykoterapeut, kok, forfatter, coach, eventmager, frisør, sosu-assistent, biolog, cand.phil. i litteratur, slankeekspert, pensionist og mange, mange andre.

Tilmelding kan ske både som medlem eller som gæst på
http://www.vi-kvinder.dk/events.php?menuId=55.

Hold dig ikke tilbage, siger Regitze Schmidt, tag det første skridt til at din glæde vil vokse.

Hør måske også radiointerviewet (gode 10 min.) på www.vi-kvinders forside, hvor Regitze anbefaler sit netværk.

 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRERMEST BESØGTE FRISØRERMINDST BESØGTE FRISØRERTILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy