Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Kvinders interesser » Nyhed: Feminine Lederskabscirkler over hele landet

Nyhed: Feminine Lederskabscirkler over hele landet

Kirsten Stendevad, kvinden bag Gudindeskolen, Simple-living bølgen, success-netværket Cybersisters, Millionøseskolen og andre trendsættende initiativer, lancerer nu Feminine Lederskabscirkler over hele landet: Små lokale netværk, hvor kvinder hjælper hinanden med at skabe en bedre verden for sig selv, hinanden og deres omgivelser.

Forestil dig at kigge ud over det danske landskab og opdage, at der på mandag aftner synes at tændes cirkler af lys over hele nationen.

Forklaringen er ikke, at der er landet ufo´er. Men det, der sker, er tæt på at skabe ligeså meget (r)evolution. For hver anden mandag finder kraftfulde kvinder sammen
for at hjælpe hinanden med at tage lederskab for deres drømme, og gøre både deres egen verden og den store verden til et bedre sted. Nu med Nydelse. Mellem møderne henter de alle de redskaber og ressourcer, de har brug for til formålet på internet.

Sådan ligger landet fra 1. Oktober 2011, i hvert fald hvis det står til Kirsten Stendevad, som har taget initiativ til et nyt synergi projekt, hun kalder Global Goddess Leadership Circles.

Ideen er opstået ud fra den success, Kirsten Stendevad selv har haft med at skabe feminine lederskabscirkler på Gudindeskolen. ?Jeg har set igen og igen, at kvinder kan gøre det tilsyneladende umulige muligt, hvis de hjælper hinanden. Traditionelt har vi hjulpet hinanden med at holde hinanden lige meget nede. Nu er det tid til at løfte hinanden ? og vores omverden. Som Dalai Lama sagde. Verden skal reddes af vestlige kvinder. I lyset af al den ubalance i hverdagen og samfundet, der kalder på at blive transformeret, er det nu, vi skal bruge alt det, vi rummer. Og det er altså meget nemmere ? og sjovere! - at fremkalde vores unikke talenter og få virkeliggjort vores visioner, når vi hjælper hinanden.?

I første omgang er det de kursister, Kirsten har uddannet i Global Goddess Leadership (Feminint Lederskab), der skal lede cirklerne. Andre med lederskabs-gen i sig, kan dog også starte en cirkel i deres lokalområde. Se evt. videoen På udkig efter den 10.

Kvinde: http://www.youtube.com/user/Gudindeskolen

Cirkelmedlemmerne får også undervisning af Kirsten Stendevad, så de får glæde af alle de mange redskaber til udfoldelse af den Feminine Kraft, som Kirsten har indsamlet, afprøvet og formidlet gennem de sidste ti år. Kirsten stiller nemlig alle disse redskaber til rådighed i et Online Goddess Temple, hvor cirkeldeltagerne kan hente dem, når de har brug for inspiration, løsninger og energi i hverdagen.
Desuden underviser Kirsten selv alle cirkelmedlemmer over hele landet på et månedligt webinar eller teleklasse.

12 måneders inspiration, støtte, latter og fællesskab fås for en pris, hvor alle kan være med: 3999 kr om året inkl. moms.

?Jeg brænder virkelig for at sprede det glade gudindebudskab, fordi det har gjort så stor en forskel for mig selv og for alle de kvinder, jeg har undervist på Gudindeskolen?, siger Kirsten. ?Indtil nu har jeg kun undervist på fysiske kurser i København, hvor pris og geografi har afholdt mange fra at deltage. Nu er tiden moden til at demokratisere Gudindevisdommen, så alle interesserede kan få del i den.?

?Jeg vil gerne sprede Gudindeskolens viden om, hvordan kvinder bliver ukuelige lederskaberinder bredest muligt ud. For glade kvinder trækker mange med op.?

Kirsten var blandt de første i Danmark til at stifte succesrige netværk, herunder kvindenetværket Cybersisters, som bl.a. stod bag bestselleren Simple-Living.dk

Gudindetemplet er del af den nye tendens til online-klubber, som Kirsten selv var spydspids for, da hun tilbage i 2008 stiftede online Millionøseklubben, for kvinder der
vil have flere penge og mere tid. Siden er det myldret frem på markedet med lignende initiative fra danske selvhjælpsguruer. ?Af gode grunde: idag har folk meget lidt tid, men de har samtidig kolossalt brug for redskaber til at finde balance i en kaotisk og omskiftelig hverdag. Før var kvinder tvunget til at forlade børnene, hvis de ville lære noget. Idag kan de få alle de svar de søger hjemme foran computeren.?

Med initiativet til de Feminine Lederskabscirkler, som kombinerer online undervisning og networking med brug af både den mentale, emotionelle, fysiske, spirituelle og kollektive intelligens, er Kirsten igen first mover. ?Jeg tror vi har brug for at supplere online træningen med fysiske møder, hvor vi forbinder os, øver os i at bruge redskaberne og hjælper hinanden med at realisere drømmene. Sammen kan vi så meget mere end hver for sig.?

For mere info, kontakt Kirsten Stendevad på tlf 31 32 65 64
Se mere, inkl. muligheder for pressebilleder på www.gudindeskolen.dk

Om Kirsten Stendevad:

Kirsten, Cand.Mag. Kundalini yoga instruktør, Evolutionær Coach m.m., har en fortid som journalist i New York, hvor hun rapportede til medier som DR, Berlingske, Politiken, Alt for Damerne, Samvirke m.fl. om nye, helhedsorienterede veje til bæredygtig succes for mennesker og virksomheder. Ved siden af journalistikken underviste hun bl.a. Wall Street folk i temaer som "Omform Stress til kreativitet og produktivitet" på New York Health & Raquet Club.

Hun er forfatter til fem trendsættende bøger, herunder bestsellerne Moderskab som Karrierefordel, Simple-living.dk og Millionøsemetoden.

Siden hun kom tilbage til Danmark i 2003 har hun været en efterspurgt foredragsholder i erhvervslivet, og har talt for tusindvis af mennesker, fx på Harvard Business School, MIT, i Microsoft, McKinsey & co, Novo Nordisk, Nordea m.fl.

I 2003 stiftede hun Gudindeskolen for at udforske og eksperimentere med Feminint Lederskab. Hun har siden uddannet hundredevis af kvinder i at få Saften tilbage, tage Lederskab og virkeliggøre deres Visioner med Nydelse.

Kirsten er også (med)stifter og leder af Gudindeskolens søstre, Millionøseskolen og Business Gudindeskolen.

I 2011 startede hun uddannelsesforløbet Global Goddess Leadership. Nu kan kvinder få adgang til noget af undervisningen og redskaberne hjemmefra via Gudindeskolens online Goddess Tempel. Fra 1.10 2011 starter Gudindeskolens Feminine Lederskabscirkler over hele landet ? små, intime netværk af kvinder, som via Gudindeskolens mangfoldige redskaber hjælper hinanden med at gøre både deres egen og den store verden til et bedre sted.
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRERMEST BESØGTE FRISØRERMINDST BESØGTE FRISØRERTILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy