Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Kvinders interesser » Fremtidens sælgere er kvinder

Fremtidens sælgere er kvinder

Vil vi skabe vækst i det danske samfund, bliver et fokus på talentmassen en stor nødvendighed. Kvinder har masser af potentiale til at løfte salget. Det kræver blot lidt opmuntring og kommerciel-selvsikkerhed at klæde dem på til opgaven.

Louise Schubert fra firmaet Feminine Sales Power er bestemt ikke i tvivl. Hun er i kontakt med mange kvinder, når hun hjælper dem til bedre synlighed og til at sælge mere - med nydelse.

Det er essentielt for virksomheder at favne de kvindelige forbrugere, for hvem der står for 80 % af privatforbruget i Skandinavien. Hvem forstår kvinder bedre end kvinderne selv?, spørger Louise Schubert.

De psykologiske mekanismer i salget omgås bedst med respekt for andre mennesker og med en høj grad af indlevelsesevne for kundens behov og ønsker. Det er jo ingen hemmelighed, at kvinder er stærke på de sociale kompetencer og har en medfødt ?værktøjskasse?, der er guld værd ? hvis de altså tør bruge den, siger Louise Schubert.

Kvinden bag firmaet Feminine Sales Power:

Louise Schubert er ekspert i forretningsudvikling for kvinder.
Hun er 34 år, kvinde med stort K og mor med stort M. Hun har 15 års stærke kommercielle erfaringer, bl.a. som brand manager i fødevarebranchen. Desuden har hun i 20 år været fascineret af det spirituelle og har med succes arbejdet med sin egen personlige udvikling - og har fundet drivere til at skabe. Se gerne www.femininesalespower.dk for yderligere info.

Tekst til foto:
Forretningsudvikler, underviser og foredragsholder, Louise Schubert, ejer af Feminine Sales Power, hjælper kvinder til at blive bedre sælgere.
Foto: Lisbeth Hjort / Feminine Sales Power
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy