Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Kvinders interesser » Danmarks første blog-platform om børn, mor & mode

Danmarks første blog-platform om børn, mor & mode

D. 1. april 2012 åbner en ny blog-platform for den modebevidste kvinde i en småbørnsfamilie. Byd velkommen til Petitpodium.dk

- Follow the white rabbit, siger man, når man går efter sine drømme. Det har vi gjort - og det er også, hvad du skal gøre d. 1. april! I både Sverige, England og USA har man samlet toneangivende mor-bloggere, så læsere, bloggere og annoncører kan mødes om den fælles interesse for moderne familieliv. Nu har vi også en platform i Danmark, siger Louise Guldager fra Petitpodium.dk

Fire af DK?s førende mor/modebloggere It?s Fashion, Baby!, Guld.log, Manja Lytz & Mit Udtryk har længe følt, der i Danmark manglede en samlet platform henvendt til barn/mor-blogsegmentet. Som konsekvens har de derfor etableret den selv.

Podium betyder Scene og Platform. De udgør en fælles platform for børn og mode og de udstiller et udsnit af, hvem de er. De er et lille podium. For de er ydmyge. Men de er også petit, fordi det handler om de små. De har skabt Petit Podium, fordi det er vigtigt for dem, at de kan identificere sig med alt indhold. Samtidig har de fået det visuelle udtryk, de drømte om. Det handler om substans og kvalitet ? både i indhold og æstetik. Derfor står fx også kunstner Jane Stub Kirchhoff bag deres grafiske identitet. Hun har b.la designet topbarens hvide kanin.

De har over 145.000 sidevisninger og 105.000 besøgende om måneden. Tallene vokser konstant. De skriver om børn, mode, indretning, rejser, skønhed og kultur ? altid med oprigtig interesse.

Fakta:
Vi er: It?s Fashion, Baby!; Lisbeth, jurastuderende, 30 år og mor til en pige på knap 1 år og en dreng på 3 år// Guld.log; Louise, journalist, 30 år, mor til en pige på 1 år// Manja Lytz; 28 år, bosat i Frankrig, hvorfra hun driver en vingård og mor til en pige på 1,5 år // Mit Udtryk; Ann-Sophie, studerende, 24 år og mor til en pige på 6 mdr.
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy