Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Kvinders interesser » Kvinder køber gadgets som aldrig før

Kvinder køber gadgets som aldrig før

Julen står for døren og under juletræerne kommer der til at være mange hårde pakker, både til og fra kvinder. Kvinder køber nemlig gadgets som aldrig før, og udviklingen peger kun i en retning.

Ifølge en stor undersøgelse fra Nielsen kontrollerer kvinder størstedelen af købsbeslutninger, og tallet vokser. Det er også noget der kan mærkes på teknologi- og gadgetmarkedet, hvor andelen af kvindelige kunder er i vækst. Hos gadgetbutikken CoolStuff.dk har man flere kvindelige kunder end mandlige.
?Vi har en overvægt af kvindelige kunder og tallet stiger lidt fra måned til måned. Kvinderne køber, ikke overraskende, langt mere brugbare ting indenfor kategorierne hjem og livsstil, hvor mænd køber spil- og teknikgadgets? fortæller Country Manager Nikolaj Astrup Madsen.
To af de mest populære produkter fra CoolStuff er henholdsvis et stegetermometer og en badevægt som automatisk sender informationerne videre til ens smartphone.

Kvinder tænder på oplevelser frem for teknologi
I tre år har forskningsprojektet Female Interaction undersøgt, især hvad design betyder for kvinder når de bruger avanceret elektronik. Projektet er igangsat af Erhvervs- og Byggestyrelsen, for at sætte fokus på hvordan virksomheder bedst muligt kan målrette kvinder.
En af konklusioner er at teknologien skal gøres usynlig. Fokus på oplevelser frem for teknologi har da også længe været et hovedbudskab for digital trendanalytiker Christiane Vejlø, der står bag hele to større undersøgelser om teknologitrends og kvinder. Senest ebogen ?Når kvinder bruger teknologi- Fra nødvendigt og besværligt til sjovt og uundværligt?.
?Kvinder har en stigende interesse for gadgets og teknologi. Her er det vigtigste ofte hvad produktet kan gøre for dem i praksis og ikke så meget hvilke tekniske specifikationer, det har?, fortæller Christiane Vejlø der med virksomheden But-Why og magasinet Elektronista.dk er specialiseret i kvinders teknologivaner.

Markedsføringen af gadgets er forældet og rammer skævt
Udviklingen gør at virksomhederne bliver nødt til at målrette deres markedsføring langt bedre. Ofte ser man at teknologi markedsføres i drengemagasiner med en afklædt kvinde på forsiden, men det er et forældet syn på sagen mener man hos CoolStuff.dk
?Vi bliver ofte kontaktet af virksomheder med tilbud om markedsføring, der fortæller at de kan ramme målgruppen mænd 20-30 år, som I deres øjne er vores hovedmålgruppe. Sandheden er dog at kvinderne køber langt mere, og det skal vi helt klart tilpasse vores markedsføring til. Vi markedsfører os for eksempel gennem en del kvindelige bloggere, som rammer en utrolig stærk målgruppe. Derudover har vi allerede meget fokus på at købe produkter ind, som tænder den her målgruppe.? fortæller Nikolaj Astrup Madsen.

For mere information om kvinders brug af teknologi og gadgets kontakt trendanalytiker Christiane Vejlø på +4531202021
Kontakt hos Coolstuff.dk Nikolaj Astrup Madsen +4553623637

 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy