Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Kvinders interesser » Ny bog med anderledes vinkel på tabubelagt emne: Udkommer i denne uge

Ny bog med anderledes vinkel på tabubelagt emne: Udkommer i denne uge

Sådan tackler du hedeture, træthed og hormonelle forandringer og kommer styrket ind i overgangsalderen - ved hjælp af naturlige metoder og uden kunstige hormoner

?Enig. Overgangsalder er nok et af de mest uskønne ord, jeg kan præsentere for dig. Noget af det sidste, du ønsker at forholde dig til eller forbinde dig med, ikke? Men hvad nu hvis jeg fortæller dig, at det ikke er en selvfølge, at livet efter de 40 er lig med hedeture, svedeture og tudeture? Hvad nu, hvis jeg fortæller dig, at du kan bruge overgangen konstruktivt og glide ud på den anden side ? slankere, sundere, stærkere, mere fri og meget mere dig selv end nogensinde før?? Charlotte Bech i bogens forord.

Denne bogs vigtigste mål er at vise, at ikke blot er det muligt, det er også meningen, at et nyt og vidunderligt kapitel begynder efter de 40.

Bogen tager afsæt i det mange tusind år gamle og velafprøvede sundhedssystem ayurveda. Den ayurvediske videnskab indeholder en lang række konkrete livsstilsråd, som viser dig, hvordan du ved selvhjælp kan tackle alle de forandringer, der naturligt følger med overgangsfasen. Ayurvedaen åbenbarer hidtil ukendte og ekstremt virksomme råd mod alt lige fra mormorarme og væskeophobninger til træthed og hidsighedsanfald. Alt sammen udelukkende ved hjælp af naturlige midler.

Du får også masser af kyndige og i vores del af verden hidtil ukendte råd til, hvordan du lettere kan tabe dig, få mere energi, sove bedre, få en sundere hud med større udstråling og meget mere.

Om forfatteren:

Charlotte Bech er læge og foredragsholder og forener vestlig moderne lægevidenskab med østens årtusindegamle traditionelle sundhedssystem ayurveda og vedisk medicin. Hun øser ud af den mange tusind år gamle viden, som giver redskaber til, hvordan man bedst plejer sit ydre ved at styrke kroppens celler, væv og organsystemer gennem naturlige metoder og sit indre gennem erkendelse, indsigt og meditation.

Hun er desuden forfatter til bestselleren Godt og sundt året rundt og til Lægens ABC for børn.

HORMONER I BALANCE

Sådan tackler du hedeture, træthed og hormonelle forandringer

Forfatter, Charlotte Bech
Omfang 242 sider
Pris kr. 300,-
Udgivelse 22. august 2011
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRERMEST BESØGTE FRISØRERMINDST BESØGTE FRISØRERTILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy