Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Kvinders interesser » Stort show med brudekjoler fra Brudesalonen Kennedys på Sabro Kro d. 20. oktober 2011

Stort show med brudekjoler fra Brudesalonen Kennedys på Sabro Kro d. 20. oktober 2011

Silke og tyl, perler og pailletter, organza, smukt draperet satin og blonder i lange baner. Det er hvad man kan forvente, når Brudesalonen Kennedys endnu en gang slår dørene op til et stort modeshow på Sabro Kro d. 20. oktober 2011.

Det er de mange kollektioner af brudekjoler 2012 fra bl.a. Rikke Gudnitz, Enzoani og Disney?s Fairy Tale Weddings, der skal vises på catwalken sammen med gallakjoler og selskabstøj. ?Det er en stor beslutning, når en brud skal beslutte sig for sin brudekjole,? fortæller Signe Marie Jeppesen, indehaver af Brudesalonen Kennedys i Sabro i udkanten af Aarhus.
?Bruden bruger mange kræfter og tænker mange tanker, inden hun beslutter sig for den helt perfekte drømmekjole, og derfor er det et stort tilløbsstykke, når vi viser alle vores kollektioner på catwalken. Det kan være rigtig svært at finde rundt i brudekjole-junglen, og til showet kan hun læne sig tilbage og se på en masse forskellige snit og stilarter. Hun kan i løbet af ret kort tid finde frem til den stil, hun skal kigge efter, og det hele bliver meget mere overskueligt for hende.?

Det er nu 4. gang, Sabro Kro lægger lokaler til Kennedys´ show af brudekjoler, og man kan også vente sig lidt mere end bare et show. Sabro Kro er kendt for at sætte forkælelse i højsædet og denne aften er ingen undtagelse. I de elegante lokaler, der egner sig perfekt til både modeshows og bryllupper, bliver der budt på velkomstdrink inden showet, og bagefter disker kroen op med en lækker tapasbuffet.

Når de mange modeller går på podiet i de smukke kjoler, er det med stor hjælp fra mange andre danske og aarhusianske firmaer. Jannie Baltzer, født & opvokset i Aarhus, har høstet stor ros og anerkendelse i USA for sine håndlavede hårsmykker og disse kunstværker vises også på catwalken. Frisør Mie Lauritz, indehaver af 3 frisørsaloner i Aarhus, har sat modellernes hår og Jeanette Ulriksen har lagt make-uppen og skabt smukke brudenegle. Hasle Blomster, der netop er blevet kåret til ?Årets Interflora-blomsterhandler 2011?, skaber de mest fantastiske traditionelle og utraditionelle brudebuketter.

Smykkerne, som modellerne bærer på catwalken, er de nyeste og mest eksklusive kollektioner fra Guldsmed Boye i Aarhus og Silkeborg.

Billetter kan købes på www.Billetto.dk
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy