Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Nordisk velvære

Nordisk velvære

100 % Tryghed
100 % Tilfredshed
100 % Ærlighed

BODYNORDIC er dansk udviklet hud- og kropspleje produkter til dig.

Hvem plejer den moderne kvinde, når hun har travlt med at pleje sine børn, sin familie og sin karriere? BODYNORDIC er et nyt skønhedsunivers, der går sine egne veje for at gøre plads til det hele. Det skal være nemt og bekvemt at shoppe skønheds- og plejeprodukter i en høj kvalitet til en fornuftig pris.

BODYNORDIC er et anderledes koncept at shoppe skønhedsprodukter på, som er skræddersyet til den moderne kvindes liv med arbejde, fritid og familie.
Det unikke er kombinationen af hud- og kropsplejeprodukter i en høj kvalitet til en bemærkelsesværdig lav pris. BODYNORDIC koster en del mindre end tilsvarende kvalitetsprodukter, da en masse fordyrende led er skåret fra.

Vi udvikler produkterne i eget laboratorium og producerer de fleste af dem på vores egen højteknologiske fabrik i Danmark. Sjælen, passionen og hjertet bag BODYNORDIC har mere end 10 års erfaring fra branchen. Denne erfaring har vi forsøgt at overføre til konceptet og dermed produkterne. ?Vi passer på dig?.

BODYNORDIC fås ikke i butikker, men kan udelukkende købes gennem vores magasin og webshop, hvorefter produkterne kan leveres direkte til arbejds-pladsen, privatadressen eller i en pakkeshop. Ved at shoppe skønhedsprodukter sammen med sine kolleger kan man opnå en lavere pris, da det hele leveres samlet. Herudover sparer man tiden på at skulle i butikker eller styrte af sted for at nå posthuset før lukketid.

Ren pleje, intet andet
BODYNORDIC er 100 % dansk udviklet pleje og skønhed til ansigt, krop og hår.
Produkterne er udviklet og produceret med anerkendte råvarer der er indkøbt via vores troværdige leverandører. Vi anvender bl.a. nordiske ingredienser som kan bruges af hele familien og hvor der er taget hensyn til kritiske råvarer. Vi sikrer vi os, at du altid som kunde vil kunne finde nogle effektive produkter, der dækker dine behov og krav. Langt de fleste produkter er uden parabener og kendetegnet ved en lækker indbydende duft - Valget er op til dig.

SIGNATUR SERIEN
Vores Signatur Face & Body serie indeholder i alt 14 varianter til ansigt og krop.

Æblestamceller og nordisk bomuld

I vores ansigtscremer anvendes æblestamceller, som har en beskyttende virkning på hudens genopbygningsproces og udsætter dannelsen af rynker.
Visse æblesorter holder sig friske og glatte længe efter, de er plukket, og bliver de beskadiget, heler de sig selv igen. Det er disse egenskaber, vi udnytter i ansigtscremerne. Signatur serien til kroppen er beriget med ekstrakt af nordisk bomuld. For at klare sig i det kolde nordiske klima danner planten aktive stoffer, som har en beskyttende virkning. Og den effekt har vi overført til vores kropsprodukter.

Fri som fuglen
I logoet ses to svaler. De er symbolet på de værdier, BODYNORDIC hviler på. Man er ?fri som fuglen? til at shoppe hvor og når som helst. Og når det er nødvendigt, flyver svalerne ud i den store verden og henter de råvarer hjem, der ikke findes her i Norden.

Vi siger det helt ærligt
BODYNORDIC ville være ingenting uden 100% tryghed, tilfredshed og ærlighed.
Derfor lover vi 100% tilfredshed med vores produkter eller pengene tilbage.

Besøg vores webshop på www.bodynordic.dk

For yderligere information, kontakt venligst Mette Persson
Find os på facebook under siden BODYNORDIC.
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy