Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Nyt koncept muliggør hurtigere og billigere tandregulering

Nyt koncept muliggør hurtigere og billigere tandregulering

Aleris-Hamlet Hospitaler introducerer det revolutionerende koncept Inman Aligner i Danmark, som muliggør nemmere, billigere og langt hurtigere tandregulering end med de traditionelle ?togskinner?.

--

Med tiden vil fortænderne have en tendens til at flytte sig, så de bliver skæve. Nogle mennesker er fra barnsben udstyret med skæve fortænder, som de har lært at leve med. En bøjlebehandling med ?togskinner? kan være langvarig og omkostningsfuld, og indtil nu har tandregulering været en omstændelig og dyr proces for voksne, der har levet med de forhadte, traditionelle ?togskinner? i lange perioder.

Iflg. Panum Instituttet, der er en del af Københavns Universitet, har ca. 10 % af den voksne befolkning fået rettet tænder for egen regning, hvilket kan være yderst bekosteligt. En traditionel tandregulering med togskinner, bøjler og deslige koster typisk omkring 50.000 kr. Derfor introducerer Aleris-Hamlet Hospitaler nu systemet Inman Aligner, der er et nemt og billigt alternativ til konventionel bøjlebehandling.

Nænsom, let og billig tandregulering

Inman Aligner er et aftageligt bøjlesystem, der med et let, konstant tryk presser skæve fortænder tilbage i en ideel position på en brøkdel af den tid, det tager andre bøjlesystemer ? og så er det tilmed let og billigt.
? Med Inman Aligner placeres to fjederbelastede buer henholdsvis foran og bagved fortænderne. Dette skaber et nænsomt tryk, som presser tænderne ind i en mere optimal position, forklarer tandlæge Hien Cao, som sammen med kollegaen Amir Bahari er certificeret til at arbejde med Inman Aligner hos Aleris-Hamlet Hospitaler. ? Overraskende nok er dette blide tryk den hurtigste måde at flytte tænder på, men det gør også behandlingen meget sikker og venlig mod tænderne, siger hun.

Brugervenligt koncept

Inman Aligner er også nem at bruge. Den kan indsættes og fjernes når som helst, så man kan spise, børste tænder og endda kysse som normalt. Alle former for tandretning kræver vedligeholdelse for at bevare det flotte resultat. Derfor får man efter behandlingen monteret en såkaldt ?retainer? ? en usynlig, tynd wire ? på bagsiden af tænderne for at holde dem på plads. Herved undgås tilbagefald.

Tandlæge Hien Cao betegner den patenterede Inman Aligner som den perfekte løsning til regulering af skæve fortænder. Behandlingen er hurtig, sikker og økonomisk fordelagtig. Med systemet kan fortænderne blive rettet i løbet af ganske kort tid ? typisk mellem 8 og 16 uger. Da bøjlen er aftagelig, passer den samtidig til patientens hverdag og livsstil. ? Inman Aligner er den største nyskabelse i tandplejen i de senere år. Den er hurtig, billig og venlig mod tænderne. Det er virkelig den bedste måde at rette skæve fortænder på, siger tandlæge Hien Cao.

--

Fakta

Inman Aligner er et nyskabende bøjlesystem designet til at rette fortænder i over- og undermunden. Det består af to fjederbelastede buer, der placeres henholdsvis foran og bagved fortænderne, og anvendes kun på voksne.

Aleris-Hamlet er Danmarks største og eneste landsdækkende privathospital med afdelinger i Esbjerg, Herning, Søborg, Aalborg og Aarhus samt på Frederiksberg. Virksomheden dækker mere end 40 specialer.

--

Billedmateriale

Billedtekst: Med en typisk isætningstid på 2-4 måneder er Inman Aligner et nemt, billigt og ikke mindst hurtigtvirkende alternativ til konventionelle tandbøjler.

Foto 1: Før-billede, nedefra
Foto 2: Efter-billede, nedefra
Foto 3: Før-billede, fra siden
Foto 4: Efter-billede, fra siden
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy