Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Vandtæt jakke med indbygget ventilation og fugtfjerner

Vandtæt jakke med indbygget ventilation og fugtfjerner

Vandtæt, åndbar og fugtfri på en og samme tid, lyder næsten for godt til at være sandt. Ikke desto mindre har Columbia Sportswear løst dette problem, med teknologierne, Omni-Dry? og Omni-Wick? EVAP, der ud over sine vandtætte egenskaber, tilbyder beklædningsindustriens højeste niveau, af gennemtrængning af luft og fugtfordampning.

Columbia Sportswear Company, som er en førende innovatør inden for friluftstøj og -sko på verdensplan, har lanceret sin nye forårskollektion 2012, og i år er teknologien Omni-Dry?, der blev introduceret i 2011, indbygget i endnu flere af tøjmærkes multifunktionelle og alsidige modeller. I år introducerer Columbia også Omni-Wick? EVAP, der er det nyeste inden for fugtspredende materialer.

"Omni-Dry?s åndbarhed kombineret med en vandtæt barriere, garanterer optimal komfort under aktiviteter i barskt vejr, og er blevet utroligt godt modtaget at frilufts- og outdoor folket. Derfor har vi i år valgt at følge succesen op, med at indbygge Omni-Dry i endnu flere af vores modeller. Kombineret med vores nye fugtspredende teknologi Omni-Wick EVAP, har vi igen i år skabt noget helt unikt tøj til friluftsfolket," siger Martin Meyer fra Columbia Sportswear Denmark.

Omni-Dry? let, åndbare og vandtætte
Når regnen sætter ind, beskytter Omni-Dry?s åndbare, letvægts og vandtætte teknologi de mest dristige friluftsfolk. Modsat de traditionelle, vandtætte materialer, der forhindrer enhver indtrængen af luft, og fører til ophobning af ubehagelig fugtighed inde i jakken, tilbyder Omni-Dry materialet beklædningsindustriens højeste niveau af gennemtrængning af luft, hvilket giver optimal komfort under aktiviteter i barskt vejr.

Omni-Wick? EVAP tør på et splitsekund
Columbias teknologi Omni-Wick EVAP, er det nyeste inden for fugtspredende materialer i beklædningsindustrien. Med Columbias unikke viden om fugtspredning og fugtteknologier i kombination med stof, har de skabt EVAP stoffet der spreder fugt over en bred overflade, således at der skabes hurtig fordampning og fugten forsvinder.

Vandtæt jakke med indbygget ventilation og fugtfjerner
Compounder? Shell jakken er uden tvivl, et af flagskibene i dette års kollektion. Med kombinationen af teknologierne Omni-Dry og Omni-Wick, har Columbia Sportswear skabt en let friluftsjakke, med en hidtil uset komfort og ydeevne. Det er den perfekte jakke til en våd forårs- eller sommerdag. På indersiden af jakken øger Omni-Dry luftgennemstrømningen, og Omni-Wick EVAP fordamper irriterende fugt. På jakkens yderside former materialet en vind- og vandtæt barriere, der giver en tør og meget behagelige oplevelse.

Vejl. udsalgspris på Columbia Sportswear "Compounder? Shell" er 2.100,- kr.

Nærmeste forhandler anvises på telefon: 808 808 29

Om Columbia Sportswear Company:
Columbia Sportswear Company blev grundlagt i 1938 i Portland, Oregon og er en af verdens førende virksomheder inden for design, sourcing, markedsføring og distribution af tøj og fodtøj for aktive udendørsaktiviteter. Som en af verdens største producenter af udendørsprodukter og en førende sælger af skitøj i USA, har virksomheden fået et godt internationalt ry, når det gælder kvalitet, ydelse, funktionalitet og værdi. Virksomhedens portefølje dækker varemærker for udendørsaktiviteter, som Columbia Sportswear, Montrail, Mountain Hardwear, Pacific Trail og Sorel.

Billedtekst:
Columbia Sportswear "Compounder? Shell"
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy