Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Sorel & the City efteråret 2012

Sorel & the City efteråret 2012

Sorel's efterår 2012 kollektion, indeholder dristige nye designs og ikoniske stilarter med et twist. Sorel der er kendt for sine kvalitetsstøvler, lancerer dette efterår en kollektion, inspireret af Sorel?s oprindelse. Kollektionen indeholder nye og spændende designs, men fastholder traditionen for ydeevne og kvalitet.

Elegante efterårsstøvler til city pigerne
Medina Rain Heel, (opkaldt efter den regnfulde by Seattle) bringer dig elegant gennem efterårsbygen, lige ind på kontoret og derefter til et cocktailparty senere samme aftenen. Denne vandtætte støvle med 10 cm hæl, og 2,5 cm platforme lavet af vulkaniseret blødt gummi, gummi hæl og sål, med en polstret krave af filt og en fodformet læderklædt indersål, er det perfekte fodtøj til en travl city pige med styr på stilen.

Inspireret af den ikoniske Sorel Conquest boot, er Conquest Carly den sofistikerede søster. Konstrueret med et nylonskaft i støvlens fulde højde, der toppes af med en justerbar elastik, og ydreskaft i kvalitetslæder der snøres med snørebånd, samt en forhøjet læderhæl, og den traditionelle vulkaniserede vandtætte gummifod, præsentere Sorel en støvle, der er både mere slank og mere alsidig til efterårsbrug. Dette efterår introduceres også en kortere version af Conquest Carly, der med dekorative detaljer i metal giver støvlen et stilfuldt og robust udseende.

Lækre efterårsstøvler til modebevidste fyre
For fyrene hedder den lækre nye støvle i klassen dette efterår Kitchener Caribou. Denne smarte uforede støvle, med ekstra blødt kvalitetslæder og Sorel?s traditionelle vulkaniserede vandtætte gummisål, er egnet til den modebeviste, men alligevel afslappede city fyr. Modellen tilbyder komfort som et par sneakers, uden at give køb på holdbarheden.

Cheyanne Lace Full Grain er opdateret med førsteklasses læder, og en forseglet søm garanterer støvlens vandtætte evner.

Nærmeste forhandler anvises på telefon: 808 808 29

Billedtekster:
Sorel F12 men NM1704 Cheyanne Lace - Vejl. udsalgspris DKK 1.200,-
Sorel F12 men NM1874 Kitchner Caribou - Vejl. udsalgspris DKK 1.600,-
Sorel F12 women NL1896 Conquest Carly Short - Vejl. udsalgspris DKK 2.150,-
Sorel F12 women NL1897 Conquest Carly - Vejl. udsalgspris DKK 2.400,-
Sorel F12 women NL1922 Medina Rain Heel - Vejl. udsalgspris DKK 1.599,-
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy