Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Sorel opdaterer den klassiske herresko

Sorel opdaterer den klassiske herresko

Tiden er over os, hvor vi skifter de store vinterstøvler ud, med fodtøj til varmere vejr, og du behøver ikke lede længere, end til Sorel?s største sommerkollektion nogensinde. Med fokus på begyndelsen af 1900-tallet, har Sorel skabt en kollektion der er kreeret til alle dine sommeraktiviteter, fra picnic i parken til varme aftener i byen. En af kollektionens hovedpersoner, er den højskaftede herresko Balmoral Halfcab.

Balmoral Halfcab er designet, med inspiration fra de klassiske herresko, samt vingesus fra kollektioner skabt i begyndelsen af 1900-tallet. Sorel har bragt epoken tilbage i et moderne design, med sofistikerede og smukt underspillede detaljer, og ligesom brand klassikeren Caribou, bliver skoene kun bedre og smukkere med tid og slid.

Klassisk og stilren, som det skotske slot de er opkaldt efter, er Sorel's robuste sko Balmoral, et stort skridt væk fra vinterens tunge fodtøj. Det er en elegant højskaftet letvægtssko, med den samme holdbarhed og kvalitet, der kendetegner Sorel?s andre produkter. Balmoral Halfcab fra Sorel, er en flot herresko med lædersnører. En klassisk og stilren sko, der fås i både læder og ruskind med udtagelig indersål. Ydersålen er i læder med gummi-puder, i forfoden og hæl der sikrer optimal gå komfort.

Intet slår et stiligt klassisk herreskosdesign, og Sorel prøver heller ikke med Balmoral skoen at ændre på dette, designet er i stedet en moderne opdatering og hyldest til en gammel klassiker. Brugen af kernelæder eller ruskind og respekten for kulturarven, er stilfuld og moderigtigt udført.

Sorel Balmoral Halfcab til herre koster i læder kr. 1.250.- og i ruskind kr. 1.250.- i vejl. udsalgspris og fås i udvalgte skoforretninger landet over.

Nærmeste forhandler anvises på telefon: 808 808 29

Specifikationer:
- Kernelæder eller ruskind
- Læderforing og sål
- Læder ydersål med gummi-puder
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy