Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Naturlige superkræfter og nytænkende teknologier i tøj og sko

Naturlige superkræfter og nytænkende teknologier i tøj og sko

Columbia Sportswear har i efterårets kollektion 2012, ladet sig inspirerer af kroppens naturlige superkræfter. Kombineret med Columbias banebrydende teknologier, venter der forbrugerne den varmeste, tørreste og mest effektive kollektion til dato.

Naturen ved bedst!
I Columbia Sportswear 2012 efterårskollektion, tager man termisk regulering til nye højder. Kollektionen er en naturlig videreudvikling af firmaets varme og fugt teknologier, der nu kombineres med den menneskelige krops intelligente varme- og kølesystemer, i en revolutionerende ny kollektion.

"Vi har forstærket kroppens naturlige superkræfter for at skabe den varmeste, tørreste og mest effektive produktserie til dato," fortæller Claus Mogensen fra Columbia Sportswear i Danmark.

Naturlig varme, teknologi og komfort
Kollektionen består bland andet af tøj og sko, med den unikke Omni-Heat? teknologi. En teknologi der har hentet inspiration fra menneskekroppens naturlige varme.

"Omni-Heat teknologien minder mest af alt, om et af de sølvfarvede overlevelsestæpper redningstjenester verden over bruger. Columbias produkter med Omni-Heat, er foret med tusindvis at små prikker (silver dots) af samme materiale som overlevelsestæpperne, således reflekteres og bibeholdes kropsvarmen, samtidig med at overskudsvarmen spredes og foret er åndbart," siger Claus Mogensen.

Columbias mange unikke teknologier bruges intelligent i produktlinjen, for at skabe optimal ydeevne, med mindst mulig fylde og vægt.

Ud over Omni-Heat? finder man i kollektionen bland andet teknologier som, Omni-Wick EVAP? der spreder fugt over en bred overflade, således at der skabes hurtig fordampning og fugten forsvinder. Omni-Dry og OutDry® er to unikke imprægneringsteknologi, der har genopfundet måden man konstruere vandtæt beklædning og fodtøj på. Både Omni-Dry og OutDry blev introduceret i 2011, men er i denne efterårs- og vinterkollektionen indbygget i endnu flere af Columbia Sportswear?s produkter. Endnu et højteknologisk produkt der dette efterår slutter sig til mikset af effektive Columbia løsninger, er den nye teknologi Omni-Wind ? Block, der effektivt blokerer for vinden samtidig med, at være meget åndbar.

"Columbia er outdoor-leverandør, men på mange måder er vi også en teknologisk virksomhed. Columbias engagement i innovation løber gennem hele vores produktsortiment, og dette engagement adskiller os fra konkurrenterne. Vores serie af teknologier er blevet designet med én ting i tankerne: dig. Uanset om det er, at holde dig varm, tør, kølig eller beskyttet, er vi fokuseret på at skabe seriøse løsninger på simple udfordring til tøj og sko," slutter Claus Mogensen fra Columbia Sportswear i Danmark.

Columbia Sportswear forhandles i udvalgte outdoor, sport og skobutikker landet over. Nærmeste forhandler anvises på telefon: 808 808 29

Om Columbia Sportswear Company:
Columbia Sportswear Company blev grundlagt i 1938 i Portland, Oregon og er en af verdens førende virksomheder inden for design, sourcing, markedsføring og distribution af tøj og fodtøj for aktive udendørsaktiviteter. Som en af verdens største producenter af udendørsprodukter og en førende sælger af skitøj i USA, har virksomheden fået et godt internationalt ry, når det gælder kvalitet, ydelse, funktionalitet og værdi. Virksomhedens portefølje dækker varemærker for udendørsaktiviteter, som Columbia Sportswear, Montrail, Mountain Hardwear, Pacific Trail og Sorel.

Billedtekster:
F12 Columbia Sportswear WL3213 - Womens Powerfly Down Jacket - Technology: Omni-Tech, Omni-Shield, Omni-Dry, Omni-Heat, Omni-Wick - Vejl. udsalgspris DKK 1.600,-
F12 Columbia Sportswear WL4105 - Womens Carson Pass Jacket - Technology: Omni-Tech, Omni-Heat - Vejl. udsalgspris DKK 2.000,-
F12 Columbia Sportswear WL6714 - Womens Triteca Softshell - Technology: Omni-Heat, Omni-Wick - Vejl. udsalgspris DKK 1.600,-
F12 Columbia Sportswear WM3187 - Mens Powerfly Down Jacket - Technology: Omni-Tech, Omni-Shield, Omni-Dry, Omni-Heat, Omni-Wick - Vejl. udsalgspris DKK 1.600,-
F12 Columbia Sportswear WM6709 - Mens Triteca Softshell - Technology: Omni-Heat, Omni-Wick - Vejl. udsalgspris DKK 1.600,-
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy