Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Revolutionerende sko et hit hos outdoor-folket

Revolutionerende sko et hit hos outdoor-folket

I 2011 introducerede Columbia Sportswear en revolutionerende kollektion, af ekstreme outdoor-sko med den nye membranteknologi OutDry. OutDry var fra starten spået til at blive den største nyhed siden Goretex, og salget af Columbias OutDry kollektioner gået over al forventning.

?Columbias OutDry kollektion er blevet utrolig godt modtaget her i landet. Teknologien har uden tvivl forandret forbrugernes krav til komfort, åndbarhed og pasform. Vi har fået rigtig mange gode tilbagemeldinger fra vores danske forhandlere og slutbrugere, der alle har rost den revolutionerende OutDry teknologi,? fortæller Claus Mogensen fra Columbia Sportswear i Danmark.

OutDry® - Water Not Included
Hemmeligheden ved Columbias OutDry er en ny imprægneringsteknologi, der genopfinder måden man konstruere vandtæt fodtøj på. De årtier gamle løsninger, der har været standard i vandtæt fodtøj, gør faktisk ikke skoen vandtæt, men den holder foden tør. Det betyder, at skoens ydre lag optager vand, mens de inderste lag sikrer at vandet ikke kommer helt ind til foden. Ulemperne ved disse teknologier er, at skoene bliver tunge, klamme og kolde efter kontakt med vand. En traditionel vandtæt støvle bliver typisk 25 procent tungere efter, kontakt med vand.

Vandtæt - hele vejen gennem
OutDry er vandtæt hele vejen igennem. En meget elastisk membran udgør hele skoens overflade, således at der ikke kan opstå vandfyldte lommer, som afkøler foden og hæver vægten. Materialet er produceret via patenteret tryk- og temperaturstyret proces, som helt tætner alle sømme, men samtidig bevarer materialets åndbarhed.

Superlet og giftfrit materiale
OutDry har udover tætheden desuden den fordel, at det er helt PTFE-frit. Selve membranen vejer blot 7 gram - mod eksempelvis en Goretex, der vejer 40 gram. Dette gør Columbia OutDry kollektionen til en helt ny generation, af lette og tætte sko til outdoor-folket.

Columbia OutDry forhandles i udvalgte outdoor, sport og skobutikker landet over. Nærmeste forhandler anvises på telefon: 808 808 29

Billedtekst:
Columbia S12 BM3766 Mens Talus Ridge OutDry - vejl. udsalgspris 1.200,-
Columbia S12 BM3750 Mens Peak Freak OutDry - vejl. udsalgspris 1.200,-

Columbia S12 BL3736 Women Ravenous OutDry - vejl. udsalgspris 800,-
Columbia S12 BL3750 Women Peakfreak OutDry - vejl. udsalgspris 1.200,-

Om Columbia Sportswear Company:
Columbia Sportswear Company blev grundlagt i 1938 i Portland, Oregon og er en af verdens førende virksomheder inden for design, sourcing, markedsføring og distribution af tøj og fodtøj for aktive udendørsaktiviteter. Som en af verdens største producenter af udendørsprodukter og en førende sælger af skitøj i USA, har virksomheden fået et godt internationalt ry, når det gælder kvalitet, ydelse, funktionalitet og værdi. Virksomhedens portefølje dækker varemærker for udendørsaktiviteter, som Columbia Sportswear, Montrail, Mountain Hardwear, Pacific Trail og Sorel.
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy