Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Lækker og luftig lædersandal fra Sorel med laserskårede detaljer

Lækker og luftig lædersandal fra Sorel med laserskårede detaljer

Sorel har taget et kæmpespring i denne sommerkollektion, med sin Lake Boot sandal, der er inspireret af vintersøsteren Tivoli.

Sorel har hentet inspiration, fra en af sine mest populære vinterstøvler Tivoli, og skabt en helt igennem unik sommersandal. Denne smarte sandal skiller sig ud, med blød læder laserskårede detaljer, og læder sål der former sig perfekt efter dine fødder ved brug.

"Vores sommerkollektion er langt større, og mere alsidig end sidste år. Et godt eksempel er Lake Boot sandalen der er vintage og tidløs, med tydelige spor, af det klassiske Sorel DNA. Alt i alt en trendy sandal, med den kvalitet og slidstyrke der kendetegner vore produkter," forklarer Martin Meyer fra Sorel.

Det bløde overlæder er laserskåret i mønstre, der giver sandalen et funky geometrisk udseende, og selvfølgelig en masse kølig ventilation. Den lækre inder- og ydersål af læder, smyger sig blidt om din fod og tilpasser sig med tiden til dine mål. Sandalens ydersål af læder, er polstret med to gummipudder, der giver blød gå-komfort og god slidstyrke, så du kan bruge disse lækre sommersandaler, sommer efter sommer.

Sorel Lake Boot til damer koster kr. 1.250.- i vejl. udsalgspris og fås i udvalgte skoforretninger landet over.

Nærmeste forhandler anvises på telefon: 808 808 29

Specifikationer:
? Uforet overlæder m/laserskårede detalje
? Læder inder- og ydersål
? Holdbar gummisål-pudder
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy