Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Poo-Pourri - når du skal mere end tisse!

Poo-Pourri - når du skal mere end tisse!

Poo-Pourri er en banebrydende 100% naturlig lugtfjerner, der løser et pinligt problem ? når du skal mere end tisse?.

Med den prisvindende Poo-Pourri efterlader du altid toilettet rent og duftende ?uden at det går ud over miljøet. Poo-Pourri er baseret på æteriske olier, hvorfor det er fuldt ud biologisk nedbrydeligt og dermed meget miljøvenligt. Og så VIRKER det.

Vi kender det alle. Det er pinligt at efterlade et ildelugtende toilet - om det så er på jobbet eller i skolen, hos (den nye) kæreste, på festival, i flyvemaskinen, hos svigermor - fortsæt selv listen. Og vi kender også alle til at gå ind på et toilet, der mildest talt ikke dufter af roser og violer ? yderligere uddybning behøves næppe.

Men sådan behøver det ikke være. Med Poo-Pourri forhindrer du simpelthen, at lugten opstår. Det er så markant, at der vil være et ?før og efter? du mødte Poo-Pourri. For Poo-Pourri sætter ganske enkelt en ny standard for, hvilken oplevelse det er at gå på toilettet.

Brugen er simpel: Ryst flasken, spray 4-6 gange på toilettets vandoverflade og fortsæt dit besøg som vanligt. Nyd så duften!

Nu introduceres Poo-Pourri i Skandinavien samt Tyskland af sygeplejerske og iværksætter Tine Back. ?Jeg blev straks indtaget af Poo-Pourri, for ud over at det bare virker, så er det et rigtig sjovt, smukt og dekorativt indslag i min ? og mine gæsters - hverdag.

Som sygeplejerske, mor til 2 og hustru har lugt været et meget gennemgående tema i mit liv. Jeg véd, at det at gå på toilettet og lave Nr. 2 i høj grad opleves pinligt, fordi det lugter. Resultatet er, at rigtig mange især piger ? men også kvinder ? udsætter deres besøg, til de er alene. Det er meget ubehageligt og kan også give alvorlige følger som blærebetændelse, fordøjelsesbesvær mv.

Poo-Pourri giver dig frihed til besøg, når du skal ? og din lille hemmelighed forbliver din. Dét er den dejligste frihed, som jeg tror, at mange kvinder vil værdsætte rigtig højt.? slutter Tine Back.

Poo-Pourri er oplagt på arbejdspladsen, når du er i byen eller som gaveidé til den du holder af eller dem, du deler husets mest intime rum med. Poo-Pourri fås i 59 ml. til dkr. 119.- og 118 ml. til dkr. 169.-. Nu er du fri for at bekymre dig om pinlige lugte ? også når du er på farten.

 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy