Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Fra Plastikflasker til Modetøj - Det Nyeste Indenfor Bæredygtigt Tøj fra Jackpot

Fra Plastikflasker til Modetøj - Det Nyeste Indenfor Bæredygtigt Tøj fra Jackpot

9 ½ genbrugte plastikflasker = 1 kjole. Det er fremtiden, når det kommer til bæredygtigt tøj fra det danske mode brand, Jackpot. Materialegenanvendelse er i øjeblikket den mest miljøvenlige form for produktion på markedet. Så det er virkeligt et naturligt skridt for Jackpot?s designere at også anvende genbrugt polyester i de tøj kollektioner, som også har økologisk bomuld, hør, alpaca uld og Tencel.

Den elegante grå kjole, prydet med tre eksotiske papegøjer, vil blive indført som en del af forårskollektionen 2012 fra Jackpot. Kjolen er lavet af polyester som udvindes fra 9 ½ plastikflasker! Kjolen kombinerer værdierne af et perfekt udseende, en god pris og etiske miljøhensyn. Og hvem ville have forestillet sig alt dette kunne opnås med blot 9 ½ plastflasker?

"Pure Love by Jackpot" bruger nu to typer af polyester, udvundet fra genbrugsmateriale i den industrielle polyester-produktions bi-produkter og genbrugte plastikflasker. Begge typer hjælper med at skåne miljøet og giver et fint alternativ til økologisk bomuld og hør.

Til dato har Jackpot solgt 950.000 stykker bæredygtigt tøj og brugte 430 tons økologisk bomuld i tøj kollektioner. Kjolen har samme print som sæsonens Donation T-shirt og tager Jackpots tradition for bæredygtig mode et skridt frem. Eriana Kjolen vil være i butikkerne fra februar 2012 med en detailpris på pris på DKK 999 eller Euro 129,95.

Jackpot Organic - Bæredygtig mode
Jackpot var en af de første mode brands i Skandinavien til at lancere en kollektion lavet af økologisk bomuld. Virksomheden er en stolt frontløber i udviklingen af bæredygtig mode. Recycled Polyester (genbrugsplast flasker) er en af de mest miljøvenlige tekstiler, og denne sæson kan du finde smukke kjoler, nederdele, strik og bluser fremstillet af genbrugte plastikflasker.

Jackpot er også berømt for mode stilarter lavet af økologisk hør og bomuld, og har solgt en million stilarter lavet af bæredygtige tekstiler til dato. Jackpot lancerer en donation t-shirt hver sæson, og denne sæson kan du hjælpe fattige skolebørn i Bangladesh, med en donation på 5 euro for hver t-shirt solgt.

Se efter Organic Pure Love fra Jackpot og besøg Jackpot?s Webshop for yderligere indsigt i, hvordan Jackpot arbejder med bæredygtig mode.

Jackpot Brand
Jackpot blev etableret i 1974 som en livsstil mærke for kvinder, der elsker livet. Det brede udvalg af levende farver og håndmalede mønstre karakteriserer en feminin og afslappet stil, der kan blandes i uendelighed for et spontant, stilfuldt og individuelt look. Jackpot vil altid være et stærkt og farverigt brand, hvilket giver stor kvalitet med en holdning. Jackpot sælges i øjeblikket i 20 lande gennem flere detail-kanaler, herunder 100 Jackpot butikker og over 900 engros-kunder, der som spænder fra små uafhængige butikker til store varehuse, og Jackpot webshop. Jackpot er blevet nomineret til den danske Fashion Award for Bedste Sustainable Fashion Company.

Den kendte danske topmodel, Louise P, er blevet valgt som ansigt til at repræsenterer Jackpots kollektioner for de næste sæsoner. Louise har deltaget i adskillige særdeles vellykkede kampagner for DKNY, Chanel, Louis Vuitton og andre verdenskendte mærker. Jackpot?s holdning er fremvist gennem alle marketing aktiviteter fra de kraftfulde billeder af vores kollektioner og modeller, der opstår fra fotograferinger, samt af præsentationen af vores kollektioner i showrooms og butikker.
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy