Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Lækker Sorel støvle til en regnfyldt forårsdag

Lækker Sorel støvle til en regnfyldt forårsdag

Hvad tager man på når det er for varmt til de store vinter støvler, og for vådt eller koldt til sommersandalerne? Sorel har løst problemet i deres letvægtsstøvler Tivoli Rain, der fås i adskillige pangfarver. Dette er den smarte forårsstøvle, der med sine vandtætte egenskaber, holder dine fødder varme og tørre.

Designet til vandpytte-hop uden at det føles klodset
Er du en modebevidst kvinde, kan du nu se frem til forårsbygerne med spænding og glæde. Tivoli Rain er en letvægts og sprælsk version, af Sorel?s Tivoli vinterstøvle. Den iøjnefaldende støvle, er designet til en seriøs gang vandpytte-hop, uden at det føles klodset.

Tivoli Rain er en lav regnstøvle med snørebånd, der med sine pangfarver appellerer til en bytur i regnvejr. Den vandtætte overdel, er forstærket af skinnende laklæder. Den slidstærke gummisål, er inspireret af Sorel?s klassiske 1964 Pac boot. Foret er polkaprikket, og Sorel har endda inkluderet et par ekstra polkaprikkede snørebånd, hvis du skulle føle at en grå og regnfyldt forårs- eller sommerdag trænger til lidt mere spræl.

Nærmeste forhandler anvises på telefon: 808 808 29

Billedtekst:
Sorel Tivoli Rain til damer koster kr. 1.000.- i vejl. udsalgspris og fås i udvalgte skoforretninger landet over.
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy