Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » PUMA vil leve livet om aftenen

PUMA vil leve livet om aftenen

SportLifestyle-virksomheden bestiller kortfilm for at rette fokus på PUMA Social's koncept: Livet bør være fuld af leg og nydes

Herzogenaurach, Tyskland ? (16. marts 2012) ? PUMA® Social, som er kendt for at støtte After-Hours-Athletes, der lever livet i de sene aftentimer rundt omkring i verden, lancerer sin første kortfilm. Filmen, der er produceret af bureauet Droga5 og instrueret af Fredrik Bond, fanger og formidler stemningen ved sjove, energiske aktiviteter sent på aftenen og konkurrerende bar-sport-krigere. Fra dart og shuffleboard til bordtennis og middag sent på aftenen giver filmen millennial-generationen inspiration til at bryde op med reality-tv'ets begrænsninger, berømmelsesjægere og primadonnaer og udfordre dem til at skabe deres egne historier med venner og holdkammerater. Filmen har til hensigt at udbrede filosofien bag PUMA Social - at livet fortjener at være fuld af leg og blive nydt sammen med andre, at kanal-surfing ikke er en sport, og at solopgang er den eneste elimineringsgrund.

Filmen stiller spørgsmålet: "Skal jeg være en kanal-surfende og programmeret prøvekanin? Et væld af reality-stjerner omgivet af dommere og konkurrencedeltagere og præget af komplotter, umulige formuleringer, afsløringer og udredninger? Eller skal jeg hellere være mere? når livet er fuld af leg og ikke leves fuldt ud?" PUMA Social vil opfordre After-Hours-Athletes til at stille dem selv spørgsmålet, hvad de vil være. Når tv-seere bruger mere tid på og har stigende interesse i de kæmpende, forrådende og snydende personer, som lever deres liv på TV, bevæger vi os endnu et skridt væk fra et liv, der nydes sammen med venner, familie og andre After-Hours-Athletes.

Mens PUMA Social's kampagner tidligere har hyldet After Hours Athletes og konceptet holdkammerater, går kampagnen i 2012 et skridt videre, idet der nu kan nikkes genkendende til de forskellige ærketyper af holdkammerater i en social kontekst ? holdmoderen, personen, der er lidt for påtrængende, vennen, der er med på hvad som helst, den overraskende professionelle, der vinder kampen i sidste øjeblik, og holdkaptajnen, der bringer alle sammen. PUMA vil hylde de roller, holdkammeraterne spiller, ved at gribe de intime, ægte og autentiske stunder, hvor dine venner virkelig samles for at leve livet om aftenen.

"Det kræver stor ydmyghed for et sportsfirma at hylde noget så tåbeligt som en After Hours Athete, men da PUMA er et sportlifestyle brand, giver det os friheden til at blande tingene lidt," sagde Antonio Bertone, Chief Marketing Officer i PUMA SE. "Noget af det, vi forsøger at gøre ud fra et markedsføringssynspunkt, er at vise vores kunder personer de kan forholde sig til, og som de kan genkende lidt af dem selv i. Så det sjove ved ærketyperne er, at vi lægger vægt på stereotyper, der kan genkendes fra ens eget sociale netværk."

I kortfilmen indgår beklædning, fodtøj og tilbehør fra PUMA Social-kollektionerne forår-sommer og efterår-vinter 2012, som udgør uniformen for en After Hours Athlete. Ligesom PUMA vil sponsorere professionelle atleter under dette års olympiske sommerlege, vil PUMA Social være sponsor for disse uvante og sælsomme after-hours-lege, som knytter venner sammen og skaber gode "kan du huske den aften?"-stunder.

PUMA Social-oplevelserne vil finde sted i forskellige lande i hele verden fra 2012, bl.a. i Brasilien, Frankrig, Italien, Rusland, Kina, Japan, USA og kulminerer ved det ultimative mødested for atleter ? de olympiske lege. Til sommer vil PUMA åbne dørene for den største PUMA Social club, PUMA Yard, i den østlige del af London under de olympiske sommerlege.

Kortfilmen kan ses på http://www.youtube.com/watch?v=J4HuXzxaBIY eller på http://www.puma.com/social
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy