Klipperiet.dk - frisører i Danmark

Find frisør her

  


SENESTE NYT

Artikler
  Du er her: Forside » Mode & Skønhed » Gosh Professional Hair Care

Gosh Professional Hair Care

Professionelt, smukt og velplejet hår. Kan man ønske sig mere? Med de nye fantastiske hårplejeprodukter fra Gosh Professional Hair Care opnås perfekte, gennemførte og professionelle resultater.

Håret påvirkes af en række ydre faktorer ? vejrliget, UV–stråling, føntørring og mekaniske skader er nogle af eksemplerne. Desuden bliver håret ofte behandlet med stærke kemikalier, især ved blegning, farvning og permanentbehandling. I modsætning til huden giver håret ikke besked om overdreven eksponering ved hjælp af smerter, så vi bliver klar over, at der er ved at ske forandringer. Der er større chance for, at vi opdager det i form af skader, når først sommeren er ovre. Håret er vanskeligt at rede ud, har flere spaltede spidser og er mærkbart svagere.

GOSH Professional Hair Care er fremstillet til at opfylde alle hårets behov, hvad enten det er glat, krøllet, tyndt, langt, kort, farvet eller beskadiget.

Serien består af 15 produkter fordelt på 3 typer shampoo og balsam, en fantastisk hårkur og 8 professionelle stylingprodukter. Både vaske– og stylingprodukterne supplerer hinanden og skaber en vellykket synergi, så håret oplever en allround pleje– og stylingeffekt.

Alle produkterne er baseret på meget fornemme ingredienser, der efterlader håret mættet og medgørligt og reducerer dannelsen af spaltede spidser, samtidig med at det tilfører håret langvarig fugt og glans. Håret efterlades sundt og velplejet og beskyttet mod yderligere skade.
 
 
NYESTE FRISØRER


SENEST OPDATEREDE FRISØRER



MEST BESØGTE FRISØRER



MINDST BESØGTE FRISØRER



TILFÆLDIGE FRISØRER


Seneste Søgninger


Frisører i Danmark bund
Privacy Policy